Inspireer jezelf #2

12/20/2015

knutselen tijdschriften
Ik heb weer plaatjes uit tijdschriften gescheurd en opgeplakt. Dit keer in een winters sfeertje. De inspiratie heb ik weer aan de muur geplakt naast de rest. De gescheurde plaatjes van de vorige keer vonden jullie leuk. Dus bij deze #2. Ik heb zwart-witte foto's gekozen in combinatie met wat rode en roze tinten -zwart-wit-rood-roze-. Je dosis inspiratie op de eerste zondag van de kerstvakantie.

Mijn eerste idee was om het allemaal een kerstsfeer te geven, maar dat is niet helemaal gelukt. Ondanks dat ik november en december nummers van tijdschriften had, is het resultaat iets anders geworden. Maar hey, that's okay (rijmt). Die leuke streepjes op de foto zijn overigens het resultaat van een zonnetje dat naar binnen scheen in mijn studentenkamertje. 

En ondertussen hangt het op de muur boven mijn bureau (klik hier om de rest van de muur te bekijken). Rechts op de foto zie je nog meer gescheurde plaatjes (klik hier) en die hangen er ook al een poosje. Nu is mijn muur compleet gevuld. Een paar weken gelden was het nog een compleet witte muur. En ik weet dat 'mijn muur' onderhand een begrip is geworden in mijn artikels. Ik ben zomaar ineens intensief bezig met het versieren van mijn muur. 

Waar haal jij inspiratie vandaan? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

9 reacties

 1. Ik haal me inspiratie vaak in tijdschriften vandaan of andere bloggers, maar ik wil het nooit nadoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk vormgegeven, ik haal inspiratie vooral van Tumblr & Pinterest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het net tof dat het niet die kerst vibe heeft, zo kan het net langer in je kamer blijven hangen. (Niet dat de kerstdecoratie er meteen af moet hoor als kerst voorbij is → mijn kerstlichtjes hangen er ook al het hele jaar, haha.) Ziet er kei tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook zo :) en mijn kerstlichtjes hangen ook het hele jaar door haha.

   Verwijderen
 4. Vroeger maakte ik vaak collages, nu eigenlijk wat minder. Vind het er wel nog steeds super leuk uit zien! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. sooo leuk! mijn inspiratie? vanuit m'n tenen. grapje, nee, maar gewoon van andere bloggers en tumblr ofzo. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ik haal mijn inspiratie vaak van andere bloggers. Voornamelijk op Instagram!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Plaatjes knippen en plakken is mijn hobby. Love it. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen