Outfit: kabeltrui en skater skirt

11/30/2015

Eindelijk weer een outfit! Ik heb het outfitshooten zelf echt als een malle gemist. Het was reuze koud om zonder jas buiten op de foto te moeten, maar hé, alles voor een goede foto. Een outfit met mijn favoriete rokje en een heerlijk warme trui. 

Dit rokje heb ik in meer outfits gedragen (vorig jaar met kerst) en het is zo'n rokje dat met ongeveer alles gecombineerd kan worden. By the way gekocht bij New Look. Mijn trui is vintage (soortgelijke warme truien vind je in de webshop van Your Look for Less) en de kleur vind ik zó tof. Onder in de comments mag je stemmen of je het blauw of groen vindt, want ik weet het niet (petrol is ook nog een optie). Met dit soort kleuren ben ik net kleurenblind. Ik gooide er nog een wit blouseje onder, voor wat extra warmte. Et voilà, een hele fijne outfit. Ik weet dat het lijkt alsof ik op sokken loop, maar mijn suède laarsjes lopen gewoon heel goed over in mijn panty. 

Wat voor jas zou jij hierover dragen? Lang of kort, zwart of licht? Ik ga namelijk op een normale dag niet zonder jas buiten huppelen. Oh, de fotocredits gaan naar mijn lieve vriendje die dit keer alles handmatig heeft gefocust (want 35mm lens) en ik ben heel trots want ik heb overal een scherp hoofd. Voor iedereen die niet fotografeert, het is soms lastig om goed scherp te stellen met mijn lens. Heel gelukkig word ik als het goed lukt. 

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

25 reacties

 1. Oeh heel erg leuk deze outfit! De kleur staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk outfit! Die trui ziet er heel fijn uit :)

  XX www.laurenlouvaine.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bf doet het goed. Ik zou er een lange, donkere jas over aan doen. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe outfit! Die trui heb je echt goed gecombineerd. Ik zou zelf zeggen dat de trui blauw is, maar volgens mij zie ik het altijd anders dan anderen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, de kleur van je trui is echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat staat deze kleur je mooi, zeg! En die trui vind ik dus echt helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's en de kleur van je trui is zo leuk! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ahw wat een prachtige kleur heeft je trui ! ik noem het oceaan groen denk ik.. ja oceaan groen klinkt wel goed
  xx ish

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die trui is echt super tof!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik draag dit soort rokjes echt (te) vaak in de winter, ik weet niet eens waarom. Leuk gecombineerd zo met die kabeltrui!

  BeantwoordenVerwijderen