4 dingen die mijn interieur nog nodig heeft

11/23/2015


Ik word zo blij van iets toevoegen aan mijn interieur. Sinds ik een compleet nieuw interieur in mijn kamer zette, ben ik bezig met op zoek zijn naar dingen die het leuk kunnen aankleden. 5 dingen die mijn interieur nog leuker zullen maken. Kijk je mee? 

◇ MOOIE BEAUTY DINGETJES ◇ 
Parfums, lipsticks, lotions. Alles in die richting om op mijn kaptafeltje te zetten. Merken zijn soms zo goed in het maken van leuke verpakkingen dat het vaak een plaatje is om er alleen al naar te kijken. Je kunt met een flesje parfum heel veel kleur toevoegen en vaak zijn de vormen ook mooi. En een flesje nagellak kan soms al wonderen doen. 

◇ LEUKE ACCESSOIRES 
In mijn vorige artikel vertelde ik over een winkeltje dat ik gerust helemaal leeg zou kopen. Kijk even hoe awesome deze cactussen van goud zijn. Ik zie dit al helemaal in mijn vensterbank staan. Echte  (levende) cactussen staan ook op mijn verlanglijstje. 

◇ WAUW LICHT 
Een hele mooie belichting waar je u tegen zegt. Véél licht. En alleen als ik het nodig heb (oplossing: een dakraamgordijn van VELUX). Waardoor je ook op donkere dagen een mooie lichte kamer hebt. Bij mijn ouders thuis slaap ik op zolder en daar is het soms zo donker. 

◇ MEER BLOEMEN ◇ 
Deze bloemen staan al in mijn kamer (en zijn nep), maar ik zou de hele boel echt opvrolijken door een keer een bosje bloemen te kopen. Of ik zet een huge plant neer. Als ik het water geven écht niet zie zitten (lol), dan maar weer een stel fake flowers. 

Wat zou jouw interieur nét iets leuker maken? Liefs, Claudia Ook leuk?

8 reacties

 1. Meer bloemen, dat deelt mijn interieurgebrek met de jouwe. Ik zou elke week wel nieuwe bloemen willen hebben, hihi. En wat ziet je blogje er zo mooi uit, trouwens! Like it! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet ook echt wat bloemen op mijn kamer hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooh, die gouden cactussen zien er inderdaad echt superleuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel licht in je kamer is idd superfijn! Planten en bloemen maken het ook altijd sfeervol en leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kijk al uit naar de moment dat ik mijn eigen huis kan inrichten, dan kan ik zelf alles super gezellig inrichten met deze dingetjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed daglicht ugh... Dat klinkt als een droom.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke accessoires moet ik ook echt in mijn woning hebben en wat meer opbergplek voor al mijn zooi

  BeantwoordenVerwijderen