Shop Daily Poetry | Eindhoven

11/21/2015

shop daily poetry Eindhoven

Daily Poetry is een concept store in Eindhoven en Den Bosch. Je wordt er hebberig, verliefd, verblijd, verrast. Het is een leuk hoekje in de Urbenshopper op Strijp-S in Eindhoven. Ik was er een tijdje geleden en ik wilde het liefst de complete shop in mijn eigen kamer planten. 

shop daily poetry Eindhoven
shop daily poetry Eindhoven
shop daily poetry Eindhoven
Vooral deze hangende planten, I fell in love. Het is een winkeltje ingericht door mensen die begrijpen wat ik leuk vind. Ik kon geen hoekje aanwijzen dat niet in mijn smaak viel en daarom vond ik het heerlijk om er even rond te lopen. Het is een plek om leuke cadeautjes te kopen, maar het is ook een plek om de nodige inspiratie voor een inrichting te vinden. Je kunt er kleine dingen kopen, zoals de kaarten, maar ook posters of plantjes voor in huis. 

shop daily poetry Eindhoven
shop daily poetry Eindhoven
shop daily poetry Eindhoven
Op deze pagina kun je informatie vinden over de adressen van de stores. Ook heeft Daily Poetry een fijne webshop waar je de inhoud van de winkel een beetje kunt bekijken. Daily Poetry is een aanrader als je van cactussen en zeepjes met de leukste verpakkingen houdt en alles daartussen. Ik vond het heel leuk, dus als je denkt een beetje op mij te lijken, ga er dan een keer kijken. 

Heb jij Daily Poetry al bezocht? Wat vond je ervan? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

10 reacties