(gesloten) Win een zonnebril naar keuze!

11/19/2015


Hey daar. Ik mag een zonnebril weggeven en jij kunt er één winnen. Eentje naar keuze, helemaal naar jouw smaak. En een zonnebril uitzoeken is leuk, dus lees even verder voor de winactie. 

Deze zonnebril werd gisteren door de brievenbus gedaan en ik heb meteen foto's gemaakt. Ik heb zelf voor dit model gekozen. Want ik zou niet weten waarom ik een zonnebril zou willen die niet zwart is. Anders voel ik me een regenbooghippie. In de webshop van Cheapass Zonnebrillen is er keuze uit van alles en nog wat. Cheapass, maar wel heel leuk. 

Dus, of je nu op wintersport gaat of gewoon nooit genoeg zonnebrillen kan hebben, als je wint, mag je er één uitkiezen in de webshop van Cheapass Zonnebrillen. Om kans te maken op een zonnebril moet je de volgende dingen doen: 

◇ Laat een comment achter met je e-mailadres. Ik stuur de winnaar een e-mail. 
◇ Beauty behind clouds volgen op Bloglovin: klik hier
◇ De Facebookpagina van Cheapass Zonnebrillen liken: klik hier

Ik kondig vandaag de winactie ook aan op Instagram en Facebook en vanaf vandaag blijft de winactie een week lang open (tot en met 26 november). 

Good luck en ik ben benieuwd wat jullie van mijn keuze vinden. Liefs, Claudia 

Ook leuk?

14 reacties

 1. LEUK IK DOE MEE GEZEL IK VOLG JE OVERAL AL

  doubleperception.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leukleuk!
  juliettevankralingen@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg, laat de zonnestralen maar komen.
  nynkeboer21@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je foto's zijn zo mooi!!! En hij staat je ook echt goed. Pretty pretty pretty! Ik maak ook graag een kans op een mooi exemplaar als deze, en als ik win ga ik hoe dan ook de hele dag m'n zonnebril opdoen, ook al is het scheitweer :) :). Wow, lange zin. Ik doe in ieder geval mee! (En omdat ik niet zeker weet of je m'n mail adres kunt checken schrijf ik hem er toch maar even bij: dilys.eikelboom@gmail.com). Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah wat een leukie! I'm in, want ik heb niet eens een normale leuke zonnebril dus dat is heel triest ahhah. Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zonlicht is nergens te bekennen, maar alvast voor volgend jaar dan maar..
  Want vind 'm toch wel heel tof!
  Ik doe dus graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk. Kek brilletje! Mijn mail is pieterklokkenburg@icloud.com. Doe mij er maar eentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb je een zonnebril over voor je lieve huisgenootje die je al veelste lang mist?
  dagmar-de-wilde@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg leuke bril heb je gekozen met dat dubbel montuur ter hoogte van de neus ! Ik doe graag mee aan de winactie :)

  sofie.vandevenne@student.kuleuven.be

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vrees dat ik 'm voorlopig niet nodig heb, maar ik maak graag kans.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Ik doe zeker mee :)!

  joydewit1904@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk! Ik doe zeker mee :)!

  joydewit1904@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen