Voor op de muur

11/25/2015


Ja, het is buiten regenachtig, maar binnen is het gelukkig heel droog. Dit weer zorgt er altijd voor dat ik creatieve buien krijg. Gisteren maakte ik mijn muur weer een beetje leuker. Foto's, kaarten en leuke ideetjes die ik bedacht en zelf heb gemaakt. 

Dit is hoe mijn muur boven mijn bureau er nu uitziet. Het is nog lang niet af, want ik wil er nog van alles bij hangen. Maar dat doe ik bij de volgende regenbui. De de middelste foto's heb ik uit tijdschriften gescheurd en onder elkaar op papier geplakt (klik hier voor het artikel dat daarover gaat). De twee foto's van de lucht paste goed bij de rest door de blauwe kleur. 

Dingen die ik op mijn muur heb geplakt:

 DIY: Als je waxinelichtjes op zijn, bewaar dan het zilveren dingetje waar ze in zaten. Vouw deze dicht en plak ze op een leuk lint. Tip: past goed bij blauw (as you can see). 
◇ Bewaar de deksels van geurkaarsen. Ik heb de dekseltjes bewaard van kaarsen die ik bij Primark heb gekocht. Ze zien er super leuk uit en iedere geur heeft een eigen patroontje.
◇ Bij de Coffee Company kan je gratis kaartjes meenemen. In rotterdam staat een rek vol als je naar de wc gaat. Daar kies ik dan altijd de leukste uit. De twee kaartjes met tekst heb ik bij een filiaal van de Coffee Company gehaald. De kaart met de cactus is gemaakt door Chantal.

Het is weer leuk om naar mijn muur te kijken, want het is niet meer zo kaal. Kale muren zijn zo ongezellig, right? Ik heb afgelopen weekend foto's besteld en die belanden waarschijnlijk ook op de muur, dus dan wordt het een volle boel. Niet verkeerd, maar vrolijk en helemaal naar mijn eigen smaak. Muren versieren wordt mijn nieuwe hobby. 

Wat vind jij van mijn muurversiersels? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

17 reacties

 1. Ah, zo mooi <3. Het maakt alles zoveel meer gezelliger. Leuk om hier en daar kaartjes mee te nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oelala, pretty! Ik heb zelf ook allemaal dingen op de muur geplakt. Vooral mooie kaarten met inspirerende quotes of leuke plaatjes, en foto's ertussen. Maar, dit is echt wat meer 'artsy' en dat vind ik stiekem ook wel heel mooi! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk bedacht, ziet er heel erg vrolijk uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Vooral die diy, ga ik ook eens maken. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellige muur! Inderdaad leuker om naar te kijken dan een kale muur! De foto's zijn leuk gekozen! En het kaartje met de cactus vind ik heeel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah dit ziet er echt zó leuk en gezellig uit! Super tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat ziet dat er leuk uit zeg. Tof idee, van die geurkaarsdeksels op je muur haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook een plaatjesmuur, maar vind hem nog iets te zoet en simpel. Dit is echt een hele mooie inspiratiebron! Dankjewel voor het delen, hier ga ik nog wat hebben :) Vooral het gescheurde effect vind ik heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Love that shoes quote!
  xx Elle

  New outfit post on:
  www.cherryblossomstreet.com - Swedish Lifestyle/Travel blogger and Model in Tokyo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er leuk uit zeg! Ik probeer ook altijd mijn muren vol te hangen, dan voelt het meer als 'thuis'. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind je muur erg leuk. Wie heeft er behang nodig als je op deze manier je muur kunt pimpen : )

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tof idee! Zelfs kaarten waar scheurtjes of vouwen in zitten zijn leuker dan dat ze kaarsrecht zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk idee! Ziet er tof uit.

  BeantwoordenVerwijderen