Inspireer jezelf

8/08/2015


De zomervakantie is een moment om dagenlang heel veel dingen te doen die je heel leuk vindt, waar je heel erg van geniet. Van reizen en fotograferen krijg ik nooit genoeg. Afgelopen week liet ik ook even mijn creatieve ikje naar boven komen. Tijdschriften, plakband en papier. Een soort poster met heel veel inspiratie waar ik vooral erg veel plezier in heb als ik het maak. 


Ik had ooit een abonnement op Elle magazine en ik kocht ook regelmatig een Vogue (om het nog maar niet te hebben over alle Fashionista Magazines en Cosmogirls). Ik heb een ontzettende stapel opgebouwd en nu is het tijd om overal even lekker in te scheuren. Het is leuk om te zien dat sommige trends nog steeds populair zijn, maar andere trends zijn ook onder een steen beland. Gelukkig maar, trouwens. De magazines staan vol met honderd duizend mooie shoots die helemaal in mijn style passen. Ik scheur er een partij op los en plak het op papier, doe dit met een paar foto's en hoppa ik heb mijn inspiratie weer verzameld. 


Ik vind het heerlijk om old school plaatsjes op papier te plakken. Een keer niet mijn muis gebruiken om in Photoshop plaatjes naast elkaar te zetten, maar het gewoon lekker met de hand doen. Vroeger was ik dol op knutselen. Tekenen is nooit mijn ding geweest, dus daar begin ik niet aan. Ik ben er een paar keer mee begonnen, maar het is nooit goed uitgepakt. Foto's maken of foto's uit magazines verzamelen is dan iets meer mijn ding. Een Pinterest verslaving heb ik ook (nog) niet. Waar haal jij inspiratie vandaan? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

10 reacties

 1. Dit deed ik altijd dus zo graag hè, plaatjes scheuren en plakken. Supermooie foto's! Liefs!
  Ps. Wat heb je een leuke lay-out, als ik het goed heb hebben we dezelfde template haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! En je hebt helemaal gelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dat er leuk uit! Mooie foto's! Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaa! Dat is altijd zo leuk, ik had een soort van scrapbook waar ik dat altijd in deed. Was altijd een feestje. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, ik vind dat altijd zo leuk om te doen! Lekker scheuren, knippen en plakken. Tumblr is trouwens ook fijn voor inspiratie xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo leuk dit! Ik heb echt ongelooflijk zin om nu lekker te gaan knippen en plakken.

  BeantwoordenVerwijderen