Outfit: zwart, wit en huisnummer dertien

8/12/2015


Vorige week was ik in de beste stad ever, Utrecht. Samen met Laura hebben zochten we naar een leuk plekje om foto's te maken. Dat deze locatie uiteindelijk voor een huis met nummer dertien zou zijn, wisten we niet. Dan woon je op nummer dertien, maar wel in een ontzettend leuk, schattig huisje. Het stond een beetje scheef, maar de bloemen, kleuren en raamkozijnen maakten alles goed. Oh, en het licht was ook on point, dus yes. 

Trui: New Look / Jeans: Levi's / Sandalen: Madden Girl
Het was best een warme dag en dat had ik me toen ik wegging niet bedacht. Ik belandde in zomerse temperaturen met een veel te warme trui en een lange zwarte jeans. Geen idee wat me bezielde, maar oké. Ik voelde me wel ontzettend vintage, want ik droeg een broek die zo vintage is als het maar halen kan. Pijpen oprollen en gaan. Ook gingen Laura en ik nog even vintage chicks uithangen bij het Kauf Haus. Ik was er nog nooit geweest, maar ik wist dat het een leuke winkel was. Ik heb iets heel leuks gekocht (daarover snel een artikel). 

Trouwens, ooit dit scenario meegemaakt: het moment dat een veertienjarig snotneusje dit op je foto op Instagram comment: kontjeeee *smilende smiley*. Dat soort ventjes moeten echt even een vervelende tante hebben die aan hun oor trekt om zo'n beetje iedere reden. Het jochie stuurde me die zelfde dag ook een vriendschapsverzoek en toen dacht ik even dat ik half dood ging van het lachen. Maar dus dat is het grappige verhaal voor vandaag. Laura en ik aten nog taart en een mini-donut bij Hema. Een mini-donut met Smarties (think about that). 
Wat vinden jullie van mijn outfit? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

10 reacties

 1. Hahaha! Dat 14 jarige jochje, och och! Ik vind je outfit heel leuk trouwens. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat jochie, haaaahaha. Slecht grappig. Maar leuk O utfitje, snap dat dat warm geweest moest zijn ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah hier houd ik echt van, simpel maar toch heel mooi! Wat een super leuke sandaaltjes trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Donuts bij de Hema? Jummmm<3 En een superleuke trui, al snap ik wel dat je het warm had haha!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfit zeg! Ben helemaal weg van je sandaaltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke outfit! ik heb die sandaaltjes ook, ze lopen echt heerlijk hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een toffe outfit zeg! En de locatie is heel erg fijn!
  En over dat jochie... Die heeft inderdaad een hele vervelende tante nodig hihhi!
  En donuts bij de hema met smartiess...!!!! Dat klinkt heel erg lekker!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha dat verhaal over dat jochie... soms zie ik ook van die rare dingen voorbij komen door jonge kinderen/pubers. Best vreemd eigenlijk. Maar leuke foto's trouwens <3

  BeantwoordenVerwijderen