Mijn nieuwe kamer!

8/31/2015


Hey friends. Op mijn eerste schooldag typ ik dit vanaf een nieuwe stoel aan een nieuwe tafel. Mijn kamertje is een complete metamorfose doorgegaan en is nu een droompaleisje. Ik voel me een prinsesje en kan niet stoppen met staren naar alle nieuwe meubels die mooi staan te zijn.

Ik zou willen zeggen dat mijn nieuwe tafel mijn favoriete deel is van mijn kamer, maar alles is favoriet dus dat doe ik niet. Voorheen had ik een bureau. Een lelijk bureau met een kapotte poot en lichtblauwe lades. Nu heb ik een tafel met twee stoelen waar ik aan kan eten, studeren, zitten, foto's bekijken, denken, schrijven etc. Het geeft een heel gezellig en huiselijk gevoel. En als er niemand op de tweede stoel zit, kan ik deze helemaal vol bombarderen met kleding. 

Ja én een tweepersoonsbed. De eerste nachten voelde hemels, want je kunt je letterlijk alle kanten opdraaien zonder uit bed te vallen. En hoe perfect is dit dekbed. Plants are friends en zeker wanneer je onder ze slaapt. Bij Ikea kun je dit perfecte dekbedje scoren. Alle kussens zijn overigens ook van Ikea, net als zo'n beetje alles op de foto's. Maar nevermind, love Ikea. 

Klopt, dat ben ik in een joggingsbroek. In de mooiste spiegel ooit. Ik heb eindelijk een grote spiegel waar ik honderd outfitfoto's in kan maken als het buiten regent. De kast hoort bij het bed en staat perfect in mijn kamer. De ruimte is heerlijk, maar vooral de spiegel is to die for. Als je vragen hebt over één van de meubels, stel ze gerust. Ik ben ontzettend gelukkig en ik ga nu als een malle mezelf klaarmaken voor school. Anders kom ik te laat op mijn eerste dag. 
Liefs, Claudia 

Ook leuk?

14 reacties

 1. Wat een gezellige kamer! Ik wou dat ik zo'n kamer had, haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah zoveel liefde voor je kamer (en Ikea hehe). Komt het bed ook bij Ikea vandaan? Het ziet er perfect uit hihi!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, het ziet er zo leuk & sfeervol uit!
  Een nieuwe kamer is altijd fijn, net zoals nieuwe meubels!
  Blijer kan je een meisje niet maken denk ik hihihi!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat een ontzettend leuke kamer heb je! Heel gezellig xx.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo mooi dat je kamer is! Mijn kamer is een echte rommelhoop :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw wat heb je je kamer mooi gemaakt! Alles past zo goed bij elkaar en alles is op de een of andere manier toch een beetje dezelfde stijl, echt heel leuk :)x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gezellige kamer heb je! Ik vind het altijd heerlijk om allemaal nieuwe spulletjes te kopen, haha. Schattig dekbedovertrek ook :) xo

  BeantwoordenVerwijderen