Outfit: Geprinte rok

8/04/2015


Ik kreeg spontaan hartkloppingen toen ik hoorde dat New Look uit Nederland vertrok. Ik kon het (naast H&M en Primark) mijn favoriete winkelketen noemen. Ik vond er altijd de leukste dingen die ik veel te vaak droeg, en nog steeds veel te vaak draag. Ook kreeg ik spontaan hartkloppingen toen ik in Parijs tegen een enorm filiaal aanliep. Ik wist niet hoe snel ik naar binnen moest lopen om een shopaholic uit te hangen. Dit viel uiteindelijk wel mee, want ik kocht twee dingen. Waarvan één de geprinte rok is die ik draag in deze outfit. New Look, ik hou van je. 

Shirt: Vintage // Skirt: New Look // Shoes: Converse 
De rok kun je hier bekijken. Het shirt heb ik gescoord toen mijn moeder haar kast had opgeruimd. Ik heb ondertussen een hele verzameling aan oversized shirts die mijn moeder ooit droeg. De allergoedkoopste manier van vintage dingen scoren. Ik droeg er een panty bij, waar een gat in zit. Maar dat zien jullie niet, want hij zit aan de achterkant. Het was net iets te koud om mijn blote beentjes te showen, dus vandaar. 

Ik wil nog even vertellen dat deze foto's in een recordtijd zijn geschoten. Outfitfoto's schieten in vijf minuten (of vier, het waren er heel weinig) was me nooit eerder gelukt. Het was even snel een impulsieve actie terwijl ik met Pieter op de trein wachtte. Wat vinden jullie van mijn outfit? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

13 reacties

 1. Wat een leuk printje heeft je rok! Het staat je erg leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. love it clau <3 u gorgeous little piece of amazingness!
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ik vind het je prachtig staan! Tof hoe je dat printje hebt weten te combineren!
  Ik ben fan!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie rok! New Look is ook één van m'n favoriete winkels! Ik vind er altijd wel een aantal items die ik leuk vind! Oh en dat die foto's zo snel gemaakt zijn, zie je echt niet hoor! Ze zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat je goed! En je layout is ook tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit! Hele mooie print ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke outfit draag je! Ik vind je rokje een heel tof printje hebben :) En je lay-out ziet er goed uit zeg! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk gecombineerd!
  En ik moest zelf ook een beetje huilen toen ik hoorde dat New Look wegging .. (koe, bijna huilen dan ;))
  XOXO Faye van ByFaye.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke outfit! Ik wist niet dat New Look weggaat, super balen :( Ik vind echt dat ze leuke items hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaah, wat een enorm mooie rok! Ik wist niet eens dat New Look weg ging, neee!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie rok!! Echt DE perfecte rok. Heel mooi, en ook hele mooie foto's

  BeantwoordenVerwijderen