Studenten OV, yay

8/19/2015


Sinds maandag reis ik op doordeweekse dagen weer helemaal gratis. For free, gratuit, frei. Ik heb het zo gemist om zonder enige zorgen de trein in te stappen. Maandag zijn Pieter en ik dus maar meteen afgereisd naar een andere provincie. We zijn richting Zeeland gegaan waar het niet regende in tegenstelling tot de rest van Nederland. Zeeland betekent: #strand. 

Ik plaats nooit zwart wit foto's op mijn blog, maar de laatste tijd sta ik soms zelfs op het punt om een zwart wit fotografie leven te gaan leiden, want het is zo mooi. Pieter maakte de foto's hierboven met een filter op mijn camera. Zo'n beetje alle filters op mijn camera zijn zo lelijk dat je er gewoon niet aan moet zitten, maar deze filter geeft toch altijd een super leuk resultaat. We vonden een huge paardenbloem. Ik betwijfel ook nog steeds of het wel echt een paardenbloem was en geen totaal andere bloemsoort waarvan ik het bestaan gewoon niet weet. Ik kreeg hem ook niet kapot geblazen. Uiteindelijk plette ik hem door er half op de gaan zitten. Oeps.

Het strand waar we waren is in Zoutelande. Er zijn hele mooie en hoge duinen waar je doorheen kunt wandelen. Het is ongeveer een half uurtje met de bus vanaf Middelburg of Vlissingen. Het was heel rustig en nee, het is natuurlijk niet echt strandweer (er was één persoon aan het zwemmen), maar het regende niet en de temperatuur was wel oké. De volgende keer nemen we wel een strandlaken mee, want alles prikte door onze kleding heen. Het was best wel een impulsief idee om naar het strand te gaan, dus we waren niet helemaal voorbereid. Dat doen we voortaan iets anders. Naar welk strand ga jij graag? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

12 reacties

 1. Ah ik ga zelf ook altijd naar Zoutelande, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's hoor! Strand is heerlijk. Als ik twee minuten fiets ben ik er al, dus ben best wel verwend met de plek waar ik woon haha. Dit is trouwens in Katwijk aan Zee! En yaaay eindelijk weer gratis reizen. Die vier weken duurde echt te lang he?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Het strand is altijd goed, al is het om te zonnen of om lekker uit te waaien of voor een wandeling!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kom nooit in Zeeland eigenlijk. Lijkt me wel heel mooi! Ook lekker zeg, zo'n Studenten OV. Kan niet wachten totdat ik 'm heb (; X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoutelande is echt bae<3 En een lekker pannenkoekenrestaurant dat daar zit, om je vingers bij af te likken gewoon. Supermooie fotootjes!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het strand is altijd even lekker om weg te waaien! Ik vind zwart wit foto's trouwens echt heel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's hoor! Ik vind het strand in Nederland vaak minder leuk als in het buitenland, vooral omdat in de zee zwemmen gewoon veel te koud is! Maar heerlijk uitwaaien is natuurlijk wel heel fijn (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik reis ook vrij vanaf September. Heb er super veel zin in. Lekker nieuwe plekken ontdekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeeee, mooie foto's weer. Die schelpjes, ahhh. En jouw hoofd natuurlijk ook. Duh. Klinkt als een fijn tripje. Ik ben ook ZO blij met mijn studenten OV. Halleluja. Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaa dat is t handige van zo'n ov dat je gratis op pad kunt idd!! Mooie foto's!. Ziet eruit als een leuk dagje aan het strand :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk artikel en mooie foto's!

  xx.
  www.laurencemagaly.com

  BeantwoordenVerwijderen