Roomdetails

8/16/2015


Mijn broertje heeft zijn kamer compleet veranderd en ik besloot er ook maar even goed voor te gaan. Simpelweg een meubel verzetten kan al zoveel verschil maken. Het geeft een nieuwe atmosfeer. Het was een kwestie van mijn bed wisselen voor mijn kledingrek. Alles even schoonmaken, leuk neerzetten en je hebt een totaal nieuwe kamer (niet helemaal natuurlijk, maar zo voelt het een beetje). Roomdetails zijn de leukste details, dus ik deel ze vandaag. 

Ik heb een mega grote kast midden in mijn kamer staan. Ik slaap bij mijn ouders op zolder, dus het dak loopt scheef. Oftewel, ik heb geen keus. Die lompe kast moet midden in mijn kamer bivakkeren. Wel zit er een hele handige spiegel op waarin ik mezelf van top tot teen kan bekijken. Ook heb ik een kledingrek staan waar een paar jasjes aanhangen. Ik heb de koffer op mijn kledingrek gescoord bij de kringloopwinkel en daaronder heb ik mijn schoenen neergegooid. 

Met tijdschriften, een analoge camera en parfum zit je eigenlijk altijd goed als je een leuk hoekje wil maken. Dit is precies wat ik heb gedaan. Naast mijn make-up tafeltje heb ik een stapel oude Elle magazines gelegd met daarvoor parfums. Mijn kamer is best donker en het is best een uitdaging om foto's te maken. Lang leve de hogere ISO waarden en het lage diafragma. 

Verder heb ik uiteraard nepbloemen in mijn kamer staan, want ja nepbloemen zijn easy. Ik heb laatst mijn kamer grondig opgeruimd en alle troep weggegooid. Nu ziet het er zo opgeruimd uit. Het ziet er lekker clean en geordend uit. Dat werkt heel goed voor concentratie etc. Niet dat ik die nu veel nodig heb, maar you know, straks begint mijn thug life #schoolleven weer. Een goede frisse start met een opgeruimde kamer. Welk hoekje in jouw kamer is jouw favoriet? 
Liefs, Claudia 

Ook leuk?

10 reacties

 1. Ik heb een hele kleine kamer, dus de ene hoek is nog net niet de andere hoek.Mijn hele kamer is favoriet, dus ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha wat grappig, ik heb precies dezelfde kwasten van zoeva en ze staan ook in dat houdertje van de ikea!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te zien! Mijn kamer is klein maar fijn. Een favoriete plek heb ik dus niet echt, ja mijn bed..haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooooh, wat ziet het er fijn uit!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt echt een leuke kamer! Liefde voor de retro camera:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik merk zelf ook dat het verzetten van meubels of het weggooien van troep zo'n verschil voor je kamer kan maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige details en die camera...Liefde! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuke detailfoto's heb je gemaakt! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen