Jurkje van Het Kaufhaus

8/14/2015


Ik mijn vorige post zei ik al (wow tipje van de sluier) dat ik bij Het Kaufhaus iets leuks had gekocht. Naast het feit dat ik een ontzettend leuk papieren tasje meekreeg, kocht ik ook een jurkje. Een zomers, zwierig, makkelijk jurkje. Met het vrolijkste printje in mijn kledingkast. 

Samen met Laura liepen we in Utrecht het Kaufhaus in. Een plek waar je letterlijk wil wonen vol met cactussen, kleine tapijtjes, mooie kledinghangers en de leukste items die op kleur hangen. Het is een plaatje. Er waren leuke dingen, maar ik moest lang zoeken. Totdat ik dit jurkje zag hangen. Het is altijd even twijfelen of je meteen ontzettend enthousiast moet zijn over dingen in een tweedehands winkel. Ze kunnen heel raar zitten of toch echt niet zijn wat je zoekt. Met een gelukkig hoofdje wandelde ik naar de paskamer en ik kwam er met een nog gelukkiger hoofdje weer uit. Ik kon zelfs rondjes draaien zonder mijn ondergoed te showen. 

Het jurkje is van het merk Hennes. Ik ging er meteen al vanuit dat het van de H&M zou zijn, maar ik snapte niet helemaal waarom dat niet zo in het label stond. Ik heb even gebruik gemaakt van l'internet en het blijkt lang geleden zo te zijn geweest dat H&M alleen maar voor vrouwen (hennes) ontwierp. Vandaar. Dus ik huppel rond ik een best wel oud jurkje. Als een malle outfitfoto's maken als het weer het toelaat. Wat vind jij van het jurkje? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

9 reacties

 1. Onzettend leuk jurkje! En wat grappig van Hennes, weer wat geleerd haha. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ah wat leuk zeg!! nu zou ik ook wel naar het kaufhaus willen hihi x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg! Wat een mooie print, ik heb een keer een heel leuk houthakkers blousje gekocht bij het kaufhaus. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, het ziet er prachtig uit! ben benieuwd naar de outfit post!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw dit jurkje is echt zo mooi, ik kende die winkel nog helemaal niet :) Ik zou deze zelf ook wel willen hebben en ben daarom stiekem wel een beetje jaloers hihi. Het motiefje doet me denken aan mn eigen kledingkast, een beetje 70s achtig maar ook niet tuttig ofzo, echt heel mooi, ik denk dat hij jouw leuk staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik krijg er niet zo'n goed beeld van, maar ik vind de print tof. Ik ben benieuwd naar een outfit post.

  BeantwoordenVerwijderen