Laatste zomerdagen

8/27/2015


Het wordt langzaamaan herfst en daardoor verdwijnen de zomerdagen vol zon en warmte. Vorige week werden we verblijd met nog een paar mooie dagen. Mijn nieuwe zomerjurkje dat ik kocht bij Het Kaufhaus in Utrecht haalde ik toen zo snel mogelijk uit de kast om de beloofde outfitfoto's te gaan maken. Het jurkje schreeuwt namelijk ZOMER, ZON, VROLIJK, FLOWY. 

Jurkje: Het Kaufhaus / Bralette: Pieces / Sandalen: Madden Girl 
In dit artikel vertel ik trots over mijn aankoop. Ik heb hem de afgelopen tijd zoveel mogelijk gedragen bij warmer weer. Ik ben nog steeds een gelukkig meisje. Ik ben overigens ook een gelukkig meisje, omdat ik op dit moment in een compleet nieuwe kamer zit. Nieuw bed, nieuwe kast, nieuwe tafel, alles nieuw. Mijn studentenkamertje was praktisch altijd prima, maar ik ben nooit helemaal tevreden geweest over hoe het eruit ziet. Nu kan ik oprecht zeggen dat ik het een prachtige kamer vind ondanks de muur die schuin loopt en niet recht, ondanks een verder best wel verouderd studentenhuis. Pieter nam me maandag mee naar Ikea en die lieverd vond dat het tijd werd voor een paar nieuwe meubels. Hij is de allerliefste. Hij is zelfs twee kapotte balkjes gaan ruilen voor twee nieuwe. Zie Pieter gaan in het OV met twee balkjes die langer zijn dan hij. Ik maak nu een compleet nieuwe start op een plek die helemaal is ingericht zoals ik dat wil. Het past honderd procent bij me en ik heb opeens achtentachtig procent meer zin om volgende week weer te gaan studeren. Uiteraard heel snel een fotoverslag online! 

Ik ga deze zomeroutfit missen, maar ik ruil hem met alle liefde om voor een sweater en jeans. Herfst en winter zijn namelijk zo ontzettend gezellig dat ik er kriebels in mijn buik van krijg als ik aan de thee en kaarsjes denk. Wat vind jij van de outfit? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

9 reacties

 1. Prachtige jurk! Inderdaad super zomers! Nieuwe meubeltjes zijn altijd leuk. Fijn dat je het naar je zin hebt in je nieuwe kamer! Ken jij trouwens Amanda Seyfried? Je doet mij een beetje aan haar denken! Mooie meid ben je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, wat een onwijs leuk jurkje! Staat je echt leuk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je super leuk, dat jurkje! Lekker vrolijk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aww ja ik ga die zomerdagen ook missen! Wat een leuke outfit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie jurkje! Die kleur staat je prachtig. Leuk dat je zo blij bent met je kamer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben echt verliefd op het printje haha. Superleuk, zo'n nieuwe kamer, ik ben benieuwd haha!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke en mooie foto's zeg! Dat jurkje staat je mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen