Herfst foto's #2

11/09/2015

Hoe kon het ook anders. Natuurlijk maak ik een part 2 met herfstfoto's. Dit keer net iets anders dan de vorige keer, want toen was de herfst nog in volle glorie. Vorige week lag ongeveer ieder blaadje op de grond, maar nog steeds is de buitenwereld verschrikkelijk fotogeniek. 

Challange: welke hond is leuker? Ik ga zeker weten, honder procent, for sure, voor rechts. Dat is namelijk mijn eigen hondje die veel te druk is om te poseren maar toch in een goede houding ging zitten. Ik kon zelfs goed focussen. De linker hond is een random hond die ik in het bos tegenkwam. Ik was letterlijk een hondenpaparazzi en z'n baasje vond het allemaal maar heel erg raar. Daarboven is een mannetje, geen hondje. For the record. 

Herfst 2016, ik kijk nu al naar je uit. Waarschijnlijk is het dat heel snel, want hey, waar blijft de tijd? Ik ben benieuwd welke foto jullie het mooist vinden. Het dagenlang niet posten, komt doordat ik ziek ben. De dokter vertelde mij over onze zwarte huistelefoon, waarop je de ander heel slecht hoort, dat ik ziekte van Pfeiffer heb. Daar ben ik nog wel een poosje zoet mee. Ik ben vooral veel te veel aan het slapen en mijn energiegehalte ligt op -180. Deze foto's had ik al gemaakt, maar voorlopig ben ik continu binnen en zie ik er niet uit. Geen outfitfoto's, geen hotspotfoto's, geen dagen weg en ook niet naar school. #bestvervelend. Dan weet iedereen ervan en kunnen de fruitmandjes opgestuurd worden. Ik houd erg van aardbeien. 
Leuke films (of andere activiteiten) zijn welkom in de comments. Liefs, Claudia 

Ook leuk?

10 reacties

 1. Wat vervelend dat je de ziekte van Pfeifer hebt. Heel veel beterschap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh jeetje, beterschap! De tweede foto vind ik persoonlijk het mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah nee wat vervelend Claudia, heel veel beterschap! Toen ik in de derde zat (twee jaar geleden) had ik een combinatie van een vitamine D tekort en een ijzertekort en toen had ik ook echt 0,0 energie, dus weet wel een beetje hoe je je voelt :(
  Safe Haven is in ieder geval een aanrader qua films, ik zal er binnenkort even wat meer voor je opzoeken! Heel veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah meid, dat is zo ontzettend kut!! Maar ik vind het hele mooie foto's en ik hou van de herfsttt ♡. Doe vooral rustig aan want we gaan nog eens afspreken he, hehe. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's! Herlijk dat herfst weer :) Veel beterschap, hopelijk kun je gauw weer leuke dingen doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit zijn dus echt weer prachtige foto's van de herfst! Zo mooi! Maar wat naar dat je ziekte van Pfeiffer hebt... heel veel beterschap en succes met het thuiszitten en uitrusten!
  (Ik ben trouwens echt zo'n iemand die je blog echt vet leuk vind maar eigenlijk nooit reageert. Maar ik wilde je toch even beterschap wensen!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi daar Carlijn, deze comment heeft me heel gelukkig gemaakt, just saying. Liefs

   Verwijderen
 7. Ik zou denk ik vooral veel goede boeken lezen als ik jou was :) Ik vind denk ik de derde en laatste foto het mooist! Ik denk dat ik ook nog een tweede ronde gaan doen met een camera in deze herfst.

  BeantwoordenVerwijderen