Herfst foto's

10/02/2015


Hey luitjes, het is vrijdag! Weekend! Ik hoefde de afgelopen week niet naar school, dus ik heb heerlijk genoten van het zonnetje en de herfst buiten. Om de schoolweek af te sluiten en om het weekend goed te starten neem ik je nu mee op een complete herfsttour. Met herfstfoto's die je lekker in de sfeer brengen. Ga kastanjes rapen, ga in bomen klimmen, het is herfst. 

Stel je bij het kijken naar deze foto even voor hoe het was om scherp te stellen. Juist, dat ja. 

Je dosis herfstfoto's op de vrijdagmiddag is bij deze weer binnen. Ik vind het heerlijk om te zien hoe ieders Instagrampagina verandert in een compleet bos. Bladeren en paddestoelen fotograferen is gewoon zo leuk. Het poseert allemaal onbedoeld op de mooiste manier en ik kan het alleen maar vastleggen met mijn cameraatje. I'm a lover of autumn, en jij? 
Liefs, Claudia 

Ook leuk?

11 reacties

 1. Pf heerlijk zeg, geen school! Hele fijne herfst fototjes clau!! Lov the autumn as well ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa, de herfst is heerlijk! Kastanjes, goude zonnestralen en de laatste vogeltjes die fluiten.
  Hele mooie foto's!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Echt super mooi! Daar kan ik nog wat van leren. Ik vind de herfst ook zo ontzettend mooi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So pretty! Ik hou echt van mooie foto's, zeker van de natuur in de herfst. Ik kan eindeloos plaatjes kijken. Echt heel mooi, en fijn dat je een weekje van het weer en de blaadjes mocht genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's! Ik vind de natuur in de herfst echt zo prachtig en je hebt het heel mooi vastgelegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! Ik ben de laatste tijd ook alles om me heen buiten aan het fotograferen, liefde voor dit seizoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw mooi! In de herfst kan je altijd prachtige foto's maken. Ik krijg spontaan de kriebels om naar het bos te gaan met een camera om mijn nek, hihi. Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gave foto's! Ik houd echt van alle mooie gekleurde blaadjes en zo'n heerlijk zwak zonnetje in de herfst <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van die close-ups zijn zo mooi! Hoewel ik niet heel veel met de herfst heb vind ik het bos altijd wel prachtig. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen