Herfstwensen

10/24/2015

Zolang het herfst is, blijf ik lekker schrijven over herfst. Dromen over blaadjes, bomen, winterjassen, regen (bah), kaarsjes, thee. In de zomer vind ik het liefst de perfecte high waisted shorts. In de winter bijvoorbeeld een perfecte trui. Kijk mee met mijn herfstwensen. 

◇ GENIETEN 
Genieten van ieder deeltje in de natuur. Genieten van ieder blaadje. In Ede woon ik heel dicht bij mooie bossen, waardoor zelfs bij de bushalte de mooiste bladeren naar beneden vallen (klik hier voor veel herfstfoto's). Ook denk ik bij iedere treinreis die ik door Gelderland maak alleen maar: 'oooh bomen, bossen, mooi, wauw'. En ik baal dan alleen maar dat ik geen auto kan rijden, zodat ik er naartoe kan crossen. 

◇ HERFSTKLEDING ENZO 


Ja en dit zijn dus vijf wensen in één (en ik heb er nog véél meer). Ik ben in love met deze items uit de webshop van Esprit. De materialen zijn echt prachtig. De jas doet me heel erg denken aan mijn beste vriendinnetje, die ook een queen is in haar grijze, wollen jasje. Lange vesten ben ik ook aan het verzamelen, want ik kan mezelf er heerlijk in pakken. Alsof ik in een dekentje leef. 

◇ DEKBED 
Een tweede dekbedje. Spierwit, of in een prachtig herfstkleurtje. Leven met één dekbed is best irritant, want drogen duurt langer dan een middagje. Bij Ikea kan je niet missen. Al zou bijna niets kunnen tippen aan mijn huidige dekbed. Aka, het beste dekbed ooit. Eentje waar ik heerlijk onder kan kruipen terwijl ik kaarsjes brand met een herfstgeur. 
Wat zijn jouw herfstwensen? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

3 reacties

  1. Was vroeger nooit zo'n fan van herfst, maar ik begin de leuke kantjes aan de herfst steeds meer in te zien :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige items allemaal! Ik vind vooral die warme kleuren zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen