Vintage vibes

10/07/2015


Sinds ik in een kledingwinkel werk waar tweedehands kleding wordt gekocht, ben ik nog meer gaan houden van alles wat vintage is. Mijn zoektocht naar mooie, vintage kleding gaat geen einde vinden. Naast winkels is familie soms ook een geweldige bron om kleding te vinden, dus laat ik niets het huis verlaten zonder dat ik het heb gekeurd. I'm such a gold digger. 

Mijn moeder kwam aanzetten met dit spijkerjasje. Hij is van een neef geweest, die hem obviously niet meer wilde. Mijn moeder weet hoe dol ik ben op dit soort dingen, dus ze liet hem me zien. En natúúrlijk wil ik dat ding hebben. Ik draag hem heel graag met een zwarte jeans. Hij is wat oversized, dus alles wat strak is, staat er leuk onder. De mouwen zijn iets te lang, dus een goede reden om ze op te stropen. Mouwen opstropen doe ik namelijk heel erg graag. 

De sjaal heb ik gescoord in de winkel waar ik werk. Samen met mijn vriend droom ik van een Perzisch tapijt en deze sjaal deed me daar erg aan denken. De rode tinten passen heel mooi bij blauw van denim. Hallo perfecte combi. Het is zo'n fijne, niet te dikke, lekkere zachte, precies lang genoeg, warme sjaal. Ja, én met franjes, dus dat is helemaal mooi. 
Ben jij ook een vintage liefhebber? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

18 reacties

 1. Oeh supermooie sjaal, echt prachtig voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een enorm tof jasje zeg! In welke kledingwinkel werk je? :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfit. Fijne herfstkleur heeft je sjaal - laat die koudere dagen maar komen! Tof trouwens, dat je in een tweedehands winkel werkt. PS: je hebt er een nieuwe volger bij :), leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo herkenbaar ! Ik heb ook zoveel tweedehands kledingstukken in mijn kast hangen ! en natuurlijk ontbreekt bij mij ook het spijkerjasje niet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke spijkerjas! Ik heb een vergelijkbare in mijn kast hangen, ooit van mijn moeder geweest. Draag hem niet zo vaak maar nu ik jou artikel zie moet ik gelijk aan hem denken. Ik weet wat ik morgen aan ga doen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mouwen opstropen is ook echt wel mijn ding haha. Superleuk jasje, en helemaal in combinatie met die sjaal!<3 Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat lijkt het me leuk om in een winkel te werken waar ze tweede hands spullen verkopen! Ik vind vintage echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind tweedehands winkels ook zo fijn! Kan je geweldige items spotten, leuke outfit droeg je! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo leuk hoe je zo'n simpele outfit mooi kunt aankleden met vintage items!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik houuuu van vintage! Tweedehandswinkels zijn wel echt favorietjes, en ik vind het zo leuk dat er iedere keer wel wat anders te koop is. Je kan nooit uitgekeken zijn!

  BeantwoordenVerwijderen