De beste geur ooit

10/17/2015

En dit is écht de beste geur ooit. Als je denkt een lekker ruikende douchegel te hebben gevonden, dan heb je deze nog niet geroken. Het is mijn favoriet en iedere keer is het een feestje om te douchen. Dus ja, ik ben gewoon heel erg excited over deze douchegel. 

Ik ben echt zwak als er iets in de aanbieding is. Treacle moon heeft serieus de leukste verpakkingen kunnen bedenken en als er dan ook een bordje 25% korting bij staat, ben ik om. Plus, ik had een cadeaukaart van Etos. In de winkel rook ik alle verschillende geuren. Ik liet Pieter ook even ruiken (want de boyfriend moet het natuurlijk ook wel goed vinden ruiken) en we kwamen tot de conclusie dat dit echt een mega lekkere geur is die je de hele dag wil ruiken. Het is een frisse geur die me vooral doet denken aan citroen. Heerlijk om mee wakker te worden. Naast de geur is het een fijne douchegel, maar ik kan niet zeggen dat het mijn huid op eens extreem zacht heeft gemaakt, of iets in die richting. 

Hoe ontzettend leuk en sfeervol zijn deze lampjes trouwens? Ik heb ze alweer tevoorschijn gehaald. Mijn kerstlampjes. Normaal hangen ze in de kerstboom, maar nu ik een bed heb met een hoge bedrand, kan ik ze daar mooi een plekje geven. Het geeft zo'n fijne feeling aan mijn kamer. Heel gezellig en warm, waardoor ik alleen maar aan kerst kan denken. Maar dat terzijde. 
Heb jij wel een een douchegel van Treacle moon gebruikt? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

7 reacties

 1. Kerstlampjes, jaaa! Ik vind ook dat ze het hele jaar door kunnen hoor, haha. Ik zie deze verpakkingen zo vaak in de winkel, het ziet er zo leuk uit! Toch heb ik nog nooit echt iets gekocht... Toch maar eens doen binnenkort, je weet het wel te verkopen haha!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Treacle moon ruikt inderdaad erg lekker, maar doet niks extra's voor mijn huid. Dan vind ik de grote flessen toch wat te prijzig voor alleen een lekkere geur. ik heb ze wel een paar keer aangeschaft als reis product. Al vind ik de bodylotions wel erg verzorgend! Ben echt gek op dit merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk die lampjes, geeft me gelijk een herfstgevoel! Als ik deze douchegel tegenkom in de Etos zal ik niet vergeten er aan te ruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook van die lampjes met roosjes eraan! Suuuupeer cute :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow deze zou ik willen proberen, ziet er goed uit en ruikt vast lekker ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen