Outfit: Nieuwe top, nieuwe jeans

10/14/2015

Hoe kan het ook anders. Me and my shopping addiction. Een middagje Rotterdam zorgt weer voor twee nieuwe items voor in de kast. Ze passen op elkaar. Wat betekent: nieuwe outfit. 
Klik verder om de hele outfit te zien! 

De top kocht in in de sale bij C&A. Het is een off the shoulder top, die ik lekker on the shoulder draag. Ik ben niet dol op off the shoulder tops, maar wel op printjes zoals dit. Het is zeker een aanrader om bij C&A in de sale te kijken, want er hing best veel leuks. De jeans is mijn eerste Mango jeans. Ik koop nooit broeken bij Mango, maar ik vond de grijze kleur heel tof. Het is een high waisted modelletje (mijn favoriet). Mijn zwarte, fluffy vest van Primark had als taak om me warm te houden, want het was goed koud. #wind #herfst #koud #brrr 

Ja op een dijk fotograferen met harde wind en kou is niet echt mijn ding (de weg loopt overigens ook scheef doordat ik op een dijk was). Ik moet zo hard wennen aan de kou. Het liefst drink ik de hele dag thee en leef ik onder m'n dekbedje. Mijn droomwereld bestaat uit thee, dekbed en laptop. Op dit moment is dat best de werkelijkheid, want ik ben wat ziekjes. Dus droomwereld is niet helemaal het juiste begrip. Maar dekbed en thee zijn beter dan school en fietsen.
Ben jij net zo'n ontzettend bibbermeisje als ik bij kou? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

15 reacties

 1. Jaa bij C&A hebben ze idd leuke dingen! En ja hoor, bibbermeisje hierzo.. Beterschap!‹3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah super leuke outfit! Dat topje is ook erg leuk! Liefs, Ruth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je top is echt super leuk! Het begint nu echt koud te worden, lekker een dik vest aan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou eigenlijk helemaal niet van de C&A als winkel, vind er maar zelden iets leuks. Dit topje is een absolute uitzondering, ik vind hem onwijs leuk. Misschien moet ik toch maar weer eens de C&A binnenlopen..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. fietsen naar school is de hel met die kou. Vre-se-lijk. Ik vind je shirtje heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk topje! Ik ben ook een ontzettend koukleum. Doe mij maar weer de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wennen aan de kou is voor mij ook nog een grote opdracht voor de komende weken. Ben nog altijd in zomermodus!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nice post!
  Greetings,

  http://www.itsmetijana.blogspot.rs/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pfff, stom hè, dat het zo koud aan het worden is. Meh. Ik vind er echt niets aan - doe mij maar weer gewoon zomer. Mooie outfit, lekker fleurig shirtje. Ik ben dol op de paisley print die erin verwerkt is. PS: ik volg je nu trouwens ook op Instagram! Zag je feed aan de onderkant van je blog, wat een fijne plaatjes allemaal! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind jou outfits altijd zo'n feestje om te lezen op jouw blog, je hebt een hele leuke style! Ik vind je foto's ook altijd zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. I really like the print of the blouse!
  You have a really nice blog, what do you say about follow each other? I will follow you back!
  Keep in touch!

  xo,
  Priceless Ambition

  BeantwoordenVerwijderen