September in foto's

10/05/2015


September was het begin van het schooljaar, herfst en honderd okergele tinten in de winkels. Ik heb genoten van vallende blaadjes en beukennootjes, zonneschijn en natuur. September was net als iedere maand een maand waarin ik vaak mijn camera in mijn handjes had. 

◇ BOSWANDELINGEN 


Mijn moeder en ik ontdekte een nieuwe plek om te gaan wandelen. Een klein natuurgebied langs de provinciale weg bij ons in de buurt. Het is een klein stukje bos omringt door weilanden. Een heerlijke mix van natuur. We nemen onze hond mee die er een partij op los huppelt van blijheid. Zelf slenteren we erachteraan en kletsen we gezellig bij. Na deze wandeling aten we een heerlijk ijsje met chocola en nootjes. Samen met Pieter maakte ik ook een boswandeling. Klik hier om de outfit (mijn favoriet momenteel) van die dag te bekijken.

◇ LICHT & SCHADUW 
Ik kan het niet laten om een mooie schaduw op de muur vast te leggen. En ik kan het al helemaal niet laten om een zonsondergang te fotograferen. Ik kan er letterlijk geen genoeg van krijgen, omdat iedere keer alles weer authentiek mooi is. Mijn Instagram (klik) is momenteel een groot spamgebeuren met natuur- en lichtfoto's. Ik hou ervan. 

◇ SHOPPEN 
Ondanks dat ik dit geweldig leuke shirt van Frozen niet heb gekocht, moest ik er toch even mee op de foto. Ik heb al een overvloed aan slaapshirts en om er overdag mee te gaan lopen, vond ik een beetje te Disney prinsesachtig. Ik ben in kleine beetjes mijn wintergarderobe aan het aanvullen. Ja, in kleine beetjes, zodat het niet echt opvalt (lees: stiekem). En natuurlijk heb ik genoten van treinreizen. Het is me deze maand één keer overkomen dat mijn trein vertraging had, waardoor ik een aansluiting miste. Verder was er niets mis met mijn reisjes in de trein, want ik vind het heerlijk om naar buiten te staren en ver in gedachte te zakken. Totdat de conducteur je wakker schud: 'vervoersbewijs alsjeblieft'. Imagine mijn gezicht. 
Hoe was september voor jou? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

7 reacties

 1. Wauw, hele mooie foto's! Met welke lens fotografeer je?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat spel met schaduwen vind ik zo mooi! De natuur is inderdaad prachtig atm :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ah wat een prachtige foto's van de lucht en wat is jullie hondje een cutie zeg !!
  september was bij mij een stuk hectischer aangezien ik binnen een week bijna 300 km verderop moest verhuizen maar ik hoop dat mijn oktober zoals jouw september wordt (klinkt dat logisch..?)
  xx ish

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jeetje, dat zijn een heleboel kilometers. Ja, klinkt logisch hoor :)

   Verwijderen