Outfit / mooi groen

9/26/2015


Groen. Het begint mijn nieuwe lievelingskleur te worden. Ik schrijf met groene pennen en houd van gras. Dus herfst, hallo. Dit betekent eindeloos groen bij iedere boswandeling en eindeloos genieten van mijn groene trui. Groen op groen. Je zou bijna zeggen dat het camouflage is (een leguaan hier). Wel een herfstachtige outfit. Ik zou ook een boom kunnen zijn. 

Ik schreef laatst al een artikel over mijn nieuwe schoenen, maar ik kan erbij vertellen dat de broek ook nieuw is. Laura vertelde me dat de broeken van Monki heel fijn zijn, dus ik wilde er eentje toevoegen aan mijn geliefde kastje. Dit is een simpele zwarte, high waisted broek geworden. De trui is van Primark. Ik heb hem gestolen van mijn lieve vriendinnetje Lydia, want zij droeg hem nooit meer. Ondertussen is dit mijn favoriete trui geworden en ik moet oppassen dat ik hem niet veel te vaak draag, want dat zou een beetje too much worden. 

Het is een trend om foto's van je achterkant te maken, dus bij deze. En kijk, er hangt rechts een analoge camera op mijn schouder. Die ik overigens heb volgeschoten, dus ik heb heel erg benieuwd naar het resultaat. Duimen, duimen, duimen. Ik hoop op iets moois. 
Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

10 reacties

 1. Wat een leuke foto's! Tof dat je zo opgaat in de natuur 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke trui! Het is zo mooi in het bos, zeker als de blaadjes gaan verkleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw dit is perfecte camouflage! Just kidding, maar ik vind je trui echt heel mooi. Die analoge camera ook trouwens *hearteyes*
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze foto's vind ik prachtig (trouwens, outfit en camera ook). Ik hou ook van groen, vooral in het bos;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze foto's vind ik prachtig (trouwens, outfit en camera ook). Ik hou ook van groen, vooral in het bos;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou, de foto's zijn prachtig hoor! En groen is inderdaad zo mooooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke locatie om foto's te maken!
  Je trui is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo herkenbaar dit! Ik draag de laatste tijd ook echt álles in het groen. Leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen