All the memories

9/16/2015


Fotografie is het leukste dat er is en helemaal vrolijk word ik van foto's die ik vast kan houden. Zodat het voelt als een prachtige creatie die zomaar een klein voorwerp wordt. Een moment vastleggen met een klik en vervolgens het vastgelegde moment in je handen hebben. Ik besloot al deze momenten zelf in een fotoboek te gaan plakken. Hoi knutselende Claudia. 

De foto's waren in eerste instantie bedoeld voor een fotomuur. En die fotomuur was er voor een jaar lang, maar ik besloot dat het tijd werd om ze in een boek te plakken. Dus nu is mijn muur leeg. Niet helemaal leeg, want de restjes buddie zijn nog overal te bekennen. Met hulp van mijn laptop legde ik de foto's op chronologische volgorde. De foto's waarvan ik de datum niet wist, heb ik apart gelegd om uiteindelijk achterin te plakken. 

Ik kan mezelf officieel Hema fan noemen, want Hema, I love you. Het fotoboek is perfect, de fotohoekjes zijn perfect en de stickers heb ik ooit uit mijn agenda geschuurd. Ook van de Hema. Dit is zo'n beetje wat je nodig hebt. Ik vind dit fotoboek heel tof, omdat de pagina's in verschillende kleuren zijn. De hoekjes kun je voor een paar euro kopen en geven een leuk extraatje aan je foto's. Oh en plakband is uiteraard ook nummer één als het gaat om benodigdheden. Ja, ook van de Hema. maar dat is toeval. 

Ik heb de foto's random opgeplakt. Soms één foto op een pagina, soms twee. Lekker afwisselend, zodat het niet een strak uiterlijk heeft, maar juist spontaan. Het is zo leuk om het helemaal zelf samen te stellen. Online een fotoboek maken is leuk, maar zelf foto's plakken is leuk tot de macht duizend. Ook de stickers heb ik random opgeplakt. Wel voelde ik stromen van geluk door het zeilbootje dat ik heb opgeplakt op een waterachtige pagina. Lekker toepasselijk enzo. 

Voor een paar euro heb je een heel mooi boek vol foto's. Mijn foto's heb ik overigens af laten drukken bij Webprint. Hier kun je zien hoe mijn fotomuur eruit zag. Waarschijnlijk ga ik nieuwere foto's af laten drukken en daar een nieuwe muur van maken, we will see. Mijn foto's hebben een mooi plekje gekregen. Wat vind jij van zelf fotoboeken maken? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

4 reacties

 1. Ahhh, zo leuk dit! Ik hang ze eigenlijk altijd op mijn muur, maar ik haal ze er soms ook wel af. Dan kan ik ze ook in een leuk boekje plakken zoals jij het doet. Goed ideeeee, woehoee. Echt heel leuk dit. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om zo een memorie boek te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt zo leuk om op deze manier alle herinneringen vast te leggen en je bent lekker creatief bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk zo'n boek, en dan lekker knutselen. Ziet er echt geweldig uit!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen