Mijn fotomuur + DIY fotoslinger

8/31/2014


Het resultaat van de forever gewenste fotomuur. Hier is hij dan en ik ben in de wolken over het resultaat. Ik was een avondje bezig met alles ophangen en goed indelen. Tussen de foto's heb ik een bord gehangen met -again- een cliché quote. Het is cliché quote nummer tien in mijn kamer, denk ik. Dit bord kocht ik in een leuk winkeltje in Maastricht en de quote sprak me wel meteen aan. Het past wel bij de foto's eromheen, dacht ik zo. Het is geweldig om te kunnen kijken naar een muur vol prachtige herinneringen die ik nooit meer wil vergeten. Achter iedere foto zit een verhaal en nu is het dus een muur vol verhalen. 
Om de grote, witte, kale muur boven mijn bank wat op te leuken, maakte ik van lint ook een fotoslinger. Ik koos random foto's uit, die ik niet op mijn fotomuur wilde hangen. Het lint kocht ik voor twee euro bij de Xenos en ik heb de kleuren en patronen afgewisseld. Met simpele knijpertjes van de HEMA (1,50 per acht stuks) zette ik de foto's vast. Met Print buddies plakte ik de lintjes vast aan de muur. Ik hoefde dus niet mijn best te doen om niet op een vinger te slaan met een hamer. Het blijft op deze manier ook prima hangen.
Ik heb het idee dat ik lang niet de enige ben met een fotomuur, maar toch ben ik benieuwd wat jullie van mijn exemplaar vinden. Let me know! 

Ook leuk?

27 reacties

 1. Ik vind het echt een super leuk idee! Je maakt je kamertje meteen zoveel persoonlijker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie, wat een onwijs leuk idee! Echt heel mooi opgeplakt zo, heel anders dan een prikbord -zoals ik heb, kuch, zo creatief-. En dat slinger idee is echt geweldig, dat moet ik ook eens proberen in mijn kamertje! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben dol op een kamer met foto's dus dit vind ik zooo mooi! Ik krijg gelijk zijn om ook een foto muur te maken! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet dat er gaaf uit Claudia! Echt leuk om zulke herinneringen elke dag te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Claudia! Echt leuk gedaan,,,groet Edwin!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhhhh LITERALLY. Dit is zo leuk. DIE SLINGER. Die heb ik ook sinds eergisteren. TELEPATHIE.
  Het is zo moooooi!

  doei

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw heel creatief en het staat ook heel leuk! Helaas heb ik zo'n muur waar je niet op kunt plakken want alles dendert dan weer naar beneden. Maar ik maak nu zo'n boord met foto's en de dingen die mij inspireren.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit ziet er zó leuk uit! Het geeft je kamer ook meteen een persoonlijke touch.
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw je fotomuur is super gaaf! Leuk idee voor op mijn kamer! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe heb je btw die foto's op je muur geplakt? Met speciaal plak spul?

   Verwijderen
  2. Met buddies van Prit. Dat is wit en het lijkt een beetje op kneedgum haha :)

   Verwijderen
 10. Je fotomuur is zo leuk! Ik heb die klemmetjes laatst ook gekocht om een slinger te maken van mijn wegwerpcamera foto's :)
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, super mooi! Ik heb samen met mijn zusje op onze gang ook een soort fotomuur gemaakt met foto's en collages, staat heel gezellig (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat tof zeg! Super leuk gedaan :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk idee zo met die foto's aan de muur. Heb er al verschillende exemplaren van gezien, en blijft echt leuk om je kamer zo op te vrolijken! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, hij is zo zo zo mooi! Zelf heb ik nog een kale muur die dringend een diy nodig heeft, misschien is dit wel een leuke oplossing! Heel erg tof! Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Superleuk idee die slinger! En zo'n fotowand is echt gaaf zeg, tof gedaan. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat gaaf! Staat echt superleuk en creatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wat super leuk! Zeker die slinger vind ik erg tof. Kun je ook makkelijk wisselen, als je ze beu bent :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel leuk! Zo'n slinger heb ik laatst ook gemaakt met zelfgemaakte polaroid foto's.

  BeantwoordenVerwijderen