Nail polishes I love

8/20/2014


Ik heb al heel lang een artikel willen maken over mijn favoriete nagellak. De favorieten veranderen alleen constant, want ik ben zo onvoorstelbaar als het weer. Wow, zie hier een super cliché gezegde. I made up my mind en ik heb er vijf uitgekozen die ik echt heel mooi vind en heel vaak draag en heb gedragen. Tegenwoordig draag ik heel af en toe nagellak, omdat ik er vaak gewoon geen tijd voor heb, of het vergeet. Ik ben gewoon te lui om zoveel effort in mijn nagels te steken. Ik heb ze het liefst ook altijd gewoon kort. Dus dit is een soort van reminder voor mezelf. Zo van, Clau, je moet je nagels weer vaker lakken. 

Essie 79 Sand Tropez - Rimmel 439 Coralicious - O.P.I I have a herring problem

Deze Essie nagellak is mijn eerste en enige van dit merk. Puur, omdat ik de prijs gewoon veel te hoog vind. Ik heb er het geld voor neergelegd, omdat ik op zoek was naar een nude nagellak die wel goed dekt. En dat verwachtte ik van Essie. Inderdaad, hij dekt veel beter dan een goedkopere nude nagellak, dus hij was het geld waard. De nagellak van Rimmel is een stuk goedkoper, maar net zo fijn. Hij dekt heel goed en droogt snel. Het kleurtje staat ook super zomers en ik draag hem graag op mijn teennagels. De O.P.I nagellak kocht ik op de boot naar Londen en er zit dus een leuke herinnering aan. Ik ben verliefd op de kleur en ik heb deze nagellak heel erg vaak gedragen.

Catrice: Return of space cowboys - Bourjois 1 seconde, nr 7

De Catrice nagellak is een topcoat. Ik breng eerst een gewone blauwe nagellak aan en vervolgens doe ik deze eroverheen. Hij geeft zo'n cool effect. Je ziet op je nagels glitters is allerlei kleuren en hij verandert als je je nagels in het licht houdt. Dit is ook wel mijn favoriete kerstnagellak. Mijn laatste favoriet is deze dieprode nagellak van Bourjois. De kwaliteit van deze nagellak is, hands down, zó goed. Ik heb hem in meerdere kleuren en iedere keer weer vind merk ik dat het aanbrengen super makkelijk gaat. Het kwastje is breed, waardoor je heel snel je hele nagel bedekt hebt. Ook is de dekking geweldig, waardoor je vaak maar één laag nodig hebt. De kleur is heel klassiek en daarom één van mijn favorieten.


Wat zijn jouw all time favoriete lakjes? 

Ook leuk?

12 reacties

 1. Haha, ik ben ook altijd te lui om mijn nagels te lakken om vervolgens na 3 dagen het er weer helemaal afmoeten te halen. Wel een leuk artikel om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lakjes! Catrice is een van mijn favoriete lakjes! Ik heb er ook super veel! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige lakjes ! Ik vind het kleurtje van Rimmel heel mooi er uit zien. Op dit moment zijn twee lakjes van Barry M mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ze lijken me stuk voor stuk erg mooi! Mijn favoriet blijft een Crushed Crystals lakje van Catrice, die vind ik echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die van Catrice is echt heel mooi! En ik moet van mijzelf echt snel een opi lakje gaan kopen haha!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind die van Essie heel mooi! Ik heb niet echt favoriete lakjes. Ik doe mijn nagels altijd met Sensationail en daar vind ik bijna alle kleurtjes wel leuk van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige lakjes! Zelf ben ik vooral fan van de lakjes van Chanel en Dior. Misschien een beetje high-end, maar ik merk het verschil echt onwijs goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. die nagellak van OPI ziet er echt heel uniek uit!

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die van OPI en Catrice zien er erg mooi uit!
  Ik heb je genomineerd voor de Sunshine blogger award! Je kan meer info vinden in een artikel op mijn site :).
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die van O P I heb ik ook. Past goed bij mijn gala jurk!

  BeantwoordenVerwijderen