101 foto's van Webprint

8/29/2014


Ik wilde graat zo'n leuke Tumblr-achtige muur. Zo'n één vol met foto's. Maar foto's af laten drukken is niet het goedkoopste karweitje. Totdat ik via verschillende bloggers Webprint tegenkwam. Op deze website kun je voor een kleine zeven cent je foto af laten drukken. In het totaal bestelde ik honderd en één foto's, die bij elkaar ongeveer tien euro kostte. Dat vind ik echt geen geld voor zoveel moois. Alle foto's zijn van geweldige kwaliteit, behalve eentje, omdat ik deze op mijn telefoon maakte en er was geen goed licht. Ik bestelde meerdere foto's gemaakt met mijn telefoon, maar zolang ze in daglicht gefotografeerd zijn, is de kwaliteit prima. Sinds een paar maanden heb ik natuurlijk een spiegelreflex camera en ik heb daar al honderden -misschien wel duizenden- -ja sowieso duizenden- foto's meegemaakt. Het werd tijd om alle foto's bij elkaar te verzamelen en ze af te laten drukken. Bij Webprint is dit dus goedkoop en de service is ook nog eens geweldig. Vorige week donderdag bestelde ik de foto's en afgelopen dinsdag kwamen ze binnen. Ze zaten verpakt in twee aparte verpakkingen en ze zagen er super uit!

Ik heb mijn fotomuur ondertussen af en ik zal hem snel laten zien in een artikel!

Heb jij al eens gebruik gemaakt van Webprint? 

Ook leuk?

12 reacties

 1. Wat een leuke foto's! Ik heb nog nooit iets bij webprint afgedrukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuk idee om je foto's af te laten drukken! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet het er onwijs leuk uit! Ik heb laatst foto's besteld bij de Hema, daar is ook een hele fijne service. Over webprint hoor je inderdaad heel veel positiefs, ik ga zeker even een kijkje nemen daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb wel veel foto's af laten drukken, maar dan bij het Kruidvat! Ik wist toen nog niet van Webprint's bestaan af. Het klinkt wel alsof het heel goed is daar allemaal, ik ga zeker een keertje op hun website kijken (: Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf! En een super leuk idee zo'n fotomuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk! ik ga binnenkort ook wat fotos laten afdrukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk! Ik ook foto's laten afdrukken, en een muur/schuifdeur ermee gemaakt, vond ik zo leuk om te doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk! Ik ga m'n foto's binnenkort ook allemaal weer eens af laten drukken. Veel leuker dan digitaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat ziet dat er gaaf uit! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat leuk! En je hebt de bramenfoto afgedrukt! Die vind ik leuk (: Liefs! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk!
  Ik heb mijn deuren (deur + kastdeuren) ook een hele tijd helemaal volgeplakt. helaas was het na een aantal jaar tijd om ze te vervangen. Niet alleen waren ze helemaal verkleurd door de zon, ook stonden er mensen op die ik eigenlijk al veel te lang niet meer sprak. Binnenkort ga ik mijn kamer eens goed opruimen en alle lijstjes vervangen. Dan wil ik ook wat random foto's toevoegen, van uitzicht, bloemen of make upjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen