Hungry for your questions - Q&A

8/02/2014


Eigenlijk stond er voor vandaag een video in de planning. Samen met Mike heb ik een hele leuke tag opgenomen. We hadden hem van top tot teen perfect bewerkt en boem, mijn laptop dacht even onze dag te ruïneren. Literally shit. Heel de video was verdwenen. Al het bewerkte was weg. En nu lukt het dus ook niet meer om te knippen in windows movie maker. Ur not making me happy at all, stupid video editor. Hoe dan ook, ik moest even improviseren voor een ander artikel. Ik ben voor het eerst in tijden weer inspiratieloos. Die momenten vind ik zo vreselijk. Eigenlijk weet ik altijd wel waar ik over kan schrijven, maar vandaag lukte het gewoon even niet. Ik baal er dan echt van dat ik niet een geweldig video bewerk programma heb dat het wél kan handelen als het bestand iets groter is dan normaal. Ja, Mike en ik hadden een heleboel vreselijk lachwekkende momenten waar we even een leuk effectje overheen hadden gegooid. Maar het mocht niet zo mooi zijn. Fingers crossed for the happy ending. Het artikel voor vandaag mogen jullie een soort van schrijven. Ik zou het namelijk super leuk vinden als je in de reacties een vraag of opdracht achterlaat die niemand anders kan bedenken en totaal gestoord is. Een serieuze vraag mag natuurlijk ook. Ik wil dan een artikel of video maken waarin ik alle vragen beantwoord en eventueel de opdrachten probeer te doen. Het is de eerste keer dat ik een Q&A doe en ik ben eigenlijk best een beetje angstig dat er niemand reageert. Tweede keer fingers crossed vandaag. Ik ga aan een nieuwe poging beginnen met dat af en toe waardeloze, maar ook af en toe heel handige windows movie maker. En hopelijk komt de video dan heel erg snel online. Preview: Mike en ik praten als een stel bejaarden die overal over klagen. Wie propt ons in een klaaghuis waar we omringd zijn met klaagmuren? Nee, nee kidding. We zijn YOUNG! Oké, enough rambling. Brand los met de vragen, ik ben benieuwd! 

Liefs, 
Claudia 

Ook leuk?

9 reacties

 1. Leuk leuk een Q&A! mijn vraag is : wat is tot nu toe je mooiste herrinnering aan deze zomer? :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé, wat leuk!
  dit zijn mijn vragen:
  1. Had je snel reacties in het begin van je blog?
  2. Wat is je favoriete kledingstuk in je kast?
  3. Wat is je lievelingsrecept, dat je zelf kan maken?
  4. Waarom vind je bloggen zo leuk?
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh super leuk! Wel jammer van je filmpje... Dat soort moment zijn echt alles behalve fijn. Mijn vragen:
  1.
  Hoe ben je aan het bloggen geraakt?
  2.
  Wat vind je het aller belangrijkste in het leven?

  Opdracht:
  Met vier boeken op je hoofd zitten? (En lopen?) hahaha

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer van je filmpje ik snap dat je daar van baal! Ik ben heel slecht in het verzinnen van opdrachten enz dus dat laat ik aan iemand anders over :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hè, vervelend van dat filmpje! Ik zou het echt uitschreeuwen, ik word altijd zo pissig van verloren documenten ^^ . Maar een Q&A is ook leuk!
  1. Wat is je favoriete vakantiebestemming?
  2. Welk land staat op je bucketlist?
  Ben benieuwd!
  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeeej een Q&A!
  Mijn vraag: hoe zou je je kledingstijl omschrijven?

  Xx Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat rot van je laptop, dat moet altijd op de slechtste momenten gebeuren. Maar een Q&A is ook altijd leuk! :)
  Wat is je lievelingsfilm en waarom? Waar word je heel vrolijk van? Op welk loedje ga je altijd helemaal wild als je het hoort? En als laatste; wat is je droomjob?

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een dagje inspiratieloos zijn, kan iedereen wel eens overkomen :-) Waar zie je jezelf over 10 jaar? Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen