New Jeans

8/19/2014


Ik had een nieuwe broek nodig en zoals ik in de Primark shoplog vertelde, was dat gelukt. Deze nieuwe baby is van mij. Ik had nooit verwacht dat ik bij de Primark een jeans zou vinden die ik zo leuk vind. Hij is helemaal out of my comfort zone, want ik voel me een stoere, rebelse chick door de scheuren. Totaal iets anders dan mijn meisjesachtige skater skirts en jurkjes. Dat maakt het juist allemaal nog veel leuker om hem te dragen. Het is een boyfriend jeans, maar ik vind het model niet 100% 'boyfriend' staan om mijn lichaam. Hij zit veel losser dan een skinny, maar echt los als een boyfriend kan ik hem niet noemen. Ik vind het niet erg, want het model vind ik op de manier zoals hij mij staat prima. Ik combineerde hem met een simpele zwarte top en mijn All Stars. Eigenlijk om alle nadruk om de broek te leggen, want ik vind hem een eyecatcher. Ik ben in ieder geval in love met mijn nieuwe broek en het was een goed koopje, want ik wist hem voor vijftien euro te scoren. En achter de scheuren zitten trouwens gewoon lapjes stof, zodat ik in de winter geen vreselijk koude benen krijg. Het is totaal iets anders dan wat ik normaal draag, maar het begint een beetje te kriebelen om meer broeken in dit model te gaan kopen. 

Top: H&M - Jeans: Primark - Schoenen: Converse 
Misschien een leuk reading idea? Stylefruits interviewde mij voor m'n blog en ik vind het artikel heel gaaf geworden. Je kunt hier klikken voor de meet en read pagina, waar ze maandelijks nieuwe upcoming blogs uit Nederland voorstellen. Ik vind het concept om wat onbekendere bloggers in het zonnetje te zetten echt heel leuk!

Wat vind jij van mijn nieuwe jeans? 

Ook leuk?

19 reacties

 1. I LIKE! Het staat je echt goed! En wat cool, dat artikel! Ik ga gelijk een kijkje nemen. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OOOOOOOH Je hebt mijn blog in dat artikel genoemd?! Wat lieeeef, dankje dankje dankje dankje! <3

   Verwijderen
  2. Hahaha, alsje alsje alsje alsjeblieft :)

   Verwijderen
 2. Leuke spijkerbroek!
  Ik kom net terug van vakantie en heb dus een paar van je posts gemist :(
  Maar ik ga ze zeker teruglezen en ik verheug me op je volgende artikel!

  ~Xx~ Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaa, had het al gezien bij Stylefruits, ik kom er binnenkory ook op. En je had me genoemd? Zoooo leuk en lief!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, ze zeiden al dat één van mijn favoriete blogs ook was geïnterviewd :) Dan was jij dat dus, super leuk!

   Verwijderen
 4. Mooie foto's zeg! Ik heb ook nog nooit een Primark spijkerbroek gescoord, maar deze is zeker leuk! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice! Hij staat je echt heel erg leuk. Ik ga overigens even een kijkje nemen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, wat ontzettend lief dat je mij hebt genoemd in 't interview! Super bedankt :) En 't is ook een heel tof artikel trouwens! Ik vind je broek heel leuk, leuk gecombineerd ook! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke spijkerbroek hij staat je mooi!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke broek! En staat je onwijs goed! Volgens mij kijk ik altijd bij Primark over deze leuke koopjes heen, want ik zie ze nooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke broek! Hij staat je inderdaad erg goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke jeansbroek, hij staat je super! En wat een leuk interview in StyleFruits!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen