Liefde voor de Duitse drogist - Shoplog DM

8/23/2014


Jullie hebben heel voorzichtig wel gemerkt dat ik in de afgelopen week op vakantie was. Er komt waarschijnlijk nog een deel drie van de being a tourist serie. Ook gaf ik een kleine hint naar de shoplog van de DM drogist. Menig beauty blogger zou het liefst aan de Duitse grens wonen, zodat het mogelijk is om iedere week een uitje naar deze drogist te maken. Het komt er op neer dat je Action prijzen betaalt in deze Duitse drogist. Dus een Duitse Action. Dus twee keer zo goedkoop. Om maar een voorbeeld te noemen: voor een fles bodylotion van Dove betaal je in Nederland al gauw vijf euro, terwijl je er in ons buurland er maar twee voor neer hoeft te leggen. Ik had dus ook de neiging om helemaal los te gaan in deze winkel. Ik werd er hebberig en ik wilde het liefst alles meenemen. Maar zoals jullie weten ben ik over een weekje of twee een arme student. (Ah so excited!) Ik mocht dus van mezelf alleen dingen kopen die niet ongeveer nutteloos zijn en die ik maar één keer gebruik. Ik mocht dingen kopen die ik nodig had. Most impossible mission ever. Maar goed, ik heb met netjes op een normaal budget gehouden en een aantal dingen gekocht.Ik kocht een lipstick en eyeliner. Dus ik heb me echt ingehouden op make-up. De lipstick was eigenlijk bedoeld voor de winactie. Ja, er komt een nieuwe winactie online! Ik heb een paar dingetjes meegenomen om weg te geven. Deze lipstick dus ook. Totdat ik thuis kwam. Ik maakte hem open en, shit, hij was al open geweest. En dat zag je maar al te goed, want de hele verpakking zat eronder. Verder is de lipstick niet veel beschadigd, dus ik ga hem gewoon zelf gebruiken. Dat was echt even een rot momentje, want nu kan ik hem niet meer weggeven. De eyeliner die ik kocht, is mijn favoriete eyeliner. Ik gebruik hem bijna iedere dag, maar in Nederland kost hij meer dan tien euro. In Duitsland betaalde ik er ongeveer zes euro voor, dus ik moest weer even een nieuwe kopen.Om mijn lange haartjes te verzorgen, kocht ik twee nieuwe producten om uit te proberen. Om mijn lange haartjes te verzorgen, wat een zin. Ik kocht een spray van Dove. Ik heb echt proberen te ontrafelen wat er op de verpakking staat, maar ik kwam niet verder dan dat het product ervoor zorgt dat je minder klitten hebt. Uiteindelijk kocht ik deze spray, omdat ik er maar twee euro voor hoefde te betalen en ik wilde al tijden een haarproduct van Dove uitproberen. Ook kocht ik de meest goedkope crèmespoeling ooit. Voor ongeveer 65 cent kocht ik een crèmespoeling die naar heerlijk fruit ruikt. Ik hoop dat hij mijn haar ook goed verzorgt, maar dat is natuurlijk afwachten.Om mijn huidje te verzorgen, kocht ik twee maskertjes die ik puur om uit te proberen, heb gekocht. Het is grappig, want ik heb helemaal niet nagedacht dat ieder masker voor een bepaald huidtype is. Ik heb een vette huid. Kijk even, ik heb maskers voor de normale en voor de droge huid gekocht. How funny? Ik hoop dat ze mijn huidje dan maar extra zacht maken. En tadaam als laatste kocht ik een nieuwe dagcrème van Nivea. Want ik ben gek op dagcrèmes van Nivea. Ik heb er nu ook eentje die ik met veel plezier gebruik, maar hij is niet extreem verzorgend. Mijn huid wil meer verzorging, dus daarom heb ik deze uitgekozen. Ik heb m'n fingers crossed dat mijn huid er goed op gaat reageren. We shall see. Hij was in ieder geval niet duur voor een dagcrème: rond de vijf euro. Ik ben super excited om al deze goodies uit te gaan proberen en ik zal er het één en ander over schrijven als de producten me bevallen (of niet).

Heb jij wel eens bij de DM in Duitsland geshopt? 

Ook leuk?

14 reacties

 1. Ik heb nog nooit bij de DM geshopt, maar de producten die je gekocht heb zien er fijn uit!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb pas een nagellakje van P2 gekocht, gewoon precies dezelfde kleur als een duurder lakje van Revlon een ook hele goede kwaliteit. Helaas woon ik niet dicht bij de grens, hehe

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heey, ik heb on Duitsland ook veel nagellak van p2 gekocht! Echt een geweldig merk en ook nog eens erg goedkoop!

   Verwijderen
 3. Wat balen dat de lipstick al gebruikt was, zo stom altijd! Die eyeliner gebruik ik ook! OMG, ik wist niet dat hij in Duitsland zo veel goedkoper was!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Als ik in Duitsland ben ga ik zeker even een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heey wat grappig zeg! Ik kom net terug van mijn citytrip uit berlijn en heb ook een kijkje bij de dm genomen! Wat een geweldige winkel is dat zeg <3
  Ik heb veel nagellak weten te scoren die voor nederlandse begrippen ook nog eens erg goedkoop is!.
  Leuke items heb je gekocht :-)

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Balen van je lipstick zeg! De DM is echt een winkel om helemaal hebberig te worden. Knap dat je je in hebt gehouden bij het make-up schap!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne aankoopjes heb je gedaan ! Ik hou van de DM :) Is ook lekker goedkoper dan hier :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijke aankopen heb je gedaan. Vorig jaar was ik wezen shoppen in Duitsland! DM = heaven <3 Hopelijk kan ik er voor het nieuwe jaar nog een keer naartoe... Woon er niet zo dichtbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik word helemaal gek van al die posts over de DM van iedereen, ik wil er zooo graag heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hoor er ook altijd beautybloggers over en dat de producten daar ook veel eerder zijn! :D
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, in Belgie komt alles NOG later dan in Nederland :p Wij zijn echte kneusjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat balen van van die lipstick. Ik vind het altijd zo vies als er al iemand aan een make-up product heeft gezeten. Gelukkig is hij niet al te beschadigd. x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke spulletjes! Ga zeker een keertje kijken als ik in Duitsland ben :) x

  BeantwoordenVerwijderen