Photo diary + Aline's website

8/17/2014


Aline heeft eindelijk een eigen website! Aline is het meisje dat mijn header heeft gemaakt, mijn buttons heeft ontworpen en af en toe een illustratie voor mijn blog tekent. Oh en ze maakt regelmatig outfitfoto's. Ze is ook een lieverd een een hele goede vriendin. Jullie kunnen allemaal HIER klikken voor haar website. Neem gerust een kijkje. Aline gaat de kunstacademie volgen en haar website is sinds een paar weken in de lucht. Ik ben reuze trots op haar en ik vind dat ze veel meer publiek verdient. De tekening hierboven maakte ze en als inspiratie gebruikte ze één van mijn outfits. Toen de tekening afgelopen week klaar was, vond ik het resultaat super leuk geworden. Verder heb ik een hele rustige week gehad en helemaal niet veel uitgevoerd. 


Ik zette wel de shoplog online van de Primark in Hoofddorp. De super leuke sokjes kocht ik. Sokken bij de Primak, oh wat zijn die allemaal toch leuk. De leuke minion sokken kocht ik voor mijn broertje, want hij werd maandag veertien jaar. De foto hieronder is van lang geleden toen ik leerde fietsen. Ik kreeg een aantal oude foto's van mijn oma en het is zo leuk om terug te zien hoe klein ik was. 


Beste Coca Cola blikje ever. 


Ik zette vijf producten die echt werken online. Een artikel waar jullie hopelijk iets aan hadden. Ik kreeg wel veel reacties over de droogshampoo's. Dat viel me op. Ook beantwoorde ik jullie vragen van de Q&A onder het genot van Oreo koekjes. Ik kreeg een super leuke trommel vol. 


Hoe was jullie week? En heb jij ook nog een foto van de eerste keer fietsen? 

Ook leuk?

17 reacties

 1. Wat een prachtige tekening heeft Aline gemaakt, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie illustratie! Je sokken zijn echt leuk trouwens haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supercute sokken! En die illustratie is echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind alles wat ze doet zo mooi, en ook echt gaaf dat ze tekeningen voor je/van je? maakt. Zou ik ook wel willen, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwie, wat knap van je vriendin! Het ziet er mooi en professioneel uit! (: Verder zijn Oreo's THE BEST en ben ik stiekem best jaloers op je minion sokken! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke diary! De sokken van de primark zijn inderdaad geweldig!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gaaf dat je vriendin zoveel dingen kan! Leuk tekenen, websites ontwerpen en ze gaat ook nog eens naar de kunstacademie. Ik ga meteen een kijkje nemen op haar blog!

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto's, ik vind je header, buttons en je illustraties op je blog echt prachtig en ga zeker een kijkje nemen op haar website!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk artikel! Ik neem zeker even een kijkje op haar site :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die sokjes zijn echt zo cute! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's! De website van je vriendin ziet er professioneel uit! Ik was naar Rome, dus mijn week was geweldig :).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die sokken met de minions zijn écht te leuk :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele leuke tekening, ik had hem ook al voorbij zien komen op insta: een heel gaaf stijltje heeft ze,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. haha ik had door dat je de Q&A deed onder het genot van oreo's, al die foto's! heerlijkheerlijk!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat schattig die foto waarop je leerde fietsen!

  BeantwoordenVerwijderen