Pictures - IJmuiden aan zee

8/09/2014


Donderdag vertrok ik samen met mijn moeder naar IJmuiden om daar een nachtje in een hotel te slapen. We gingen eerst langs Hoofddorp om daar de Primark leeg te kopen. Shoplog soon on the blog. De tom tom werkte alleen niet grandioos mee. We reden best wel verkeerd. Maar daardoor heb ik heerlijk kunnen genieten van allemaal overvliegende vliegtuigen bij Schiphol. Nadat we in Hoofddorp gewinkeld hadden, dronken we iets bij La Place en vervolgens gingen we richting het hotel. Nadat we ingecheckt hadden, plofte ik neer op het bed. Ik was uitgeput en het was ook nog eens veel warmer dan gedacht. Ik had een panty aan en daarover een korte broek, maar ik moest die panty echt uit. Ik had alleen m'n benen niet geschoren. (uiteraard) Ja, wist ik veel dat het zulk lekker weer zou worden? Uiteindelijk dat ding toch maar uitgedaan, want ik kende daar toch niemand. Mijn harige benen waren eindelijk weer wat koeler. Na een poosje in de hotelkamer gezeten te hebben, gingen we richting het strand. Twee minuten lopen. Ja dat was echt geweldig. We dronken eerst iets op een terras en daarna hebben we op een handdoek in het zonnetje gelezen. Mams had een hele stapel tijdschriften gekocht, dus we kwamen dat uurtje wel door. 

's Middags aten we een halve zak chips leeg, maar om een uur of zeven kregen we toch wel trek. Ik haalde mijn moeder over om de roomservice op te roepen. Nou, voor één keertje dan. (Thanks mam, het was een uitermate geweldige ervaring.) We wilden spareribs eten. Want ja, spareribs. Kregen we een minuut later een belletje dat die niet meer bestonden. We hadden een oude dinerkaart in de kamer liggen. We moesten naar beneden om iets anders uit te zoeken van een nieuwere menukaart. Om haar excuses aan te bieden, kwam het hotelmeisje gratis (GRATIS) de roomservice doen. Waren wij even lucky bastards. Uiteindelijk genoten van een heerlijke pizza met een fruitsalade.


Ontbijten. Daar was het 's ochtends tijd voor. We hadden best lekker geslapen en ik keek uit naar de muffins. Er waren geen muffins. Nee. En ik baalde. Maar er was wel bacon. BACON. Ik heb veel te veel van die vette troep op, maar oh wat is dat heerlijk. Kijk hoe slaperig mijn ogen staan op de foto hieronder. Ik was toch wel een beetje moe. Het ontbijt was verder echt heerlijk. Inclusief mini Nutella verpakkingen.

Na een toffe selfie sessie in de badkamer te houden, was het alweer tijd om uit te checken. Het nachtje in hotel HolidayInn was geslaagd. Ik heb op de terugweg in de auto nog even een dutje gedaan en als afsluiter ging ik samen met mams naar de Starbucks. We reden namelijk naar de regen toe. Literally. Het zag er dus buiten wel uit als Starbucks weer, dus een goede reden om een heerlijke warme chocolademelk te drinken.Ben jij wel eens in IJmuiden aan zee geweest? 

Ook leuk?

10 reacties

 1. Ik ben er nog nooit geweest maar het ziet er mooi uit, jij kan prachtige foto`s maken meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een supermooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke ervaring! Lucky bastard met de roomservice inderdaad haha. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gezellig zo twee daagjes weg met je moeder <3 Mooie foto's heb je weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit ziet er echt superleuk uit!
  zo te zien hadden jullie een leuke mini vakantie ;)

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's en een leuk verhaal erbij! Ikzelf ben nog nooit in Ijmuiden geweest haha. Oh en een starbucks afsluiter is altijd goed!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben benieuwd naar je shoplog van dit uitstapje! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. en dan te bedenken dat je voorheen nog nooit bacon op had...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat schrijf je leuk :D
  En het klinkt als een heerlijke 2-daagse tocht!

  BeantwoordenVerwijderen