Winactie - DM drogist

8/25/2014


Ja, daar is ie dan! De winactie! Ik vertelde in mijn shoplog dat ik wat dingen heb meegenomen bij de Duitse drogist DM die ik ga weggeven. Bij de DM verkopen ze onder andere het merk P2, dat in Nederland niet verkrijgbaar is. Ik won een poosje terug een sand style nagellak en ik vind het zo'n leuk lakje. Daarom heb ik er ook één voor de winactie meegenomen. Ook zag ik de smokey eye pen van dit merk liggen en ik vond de kleur heel erg aansprekend. Hij is een beetje bruin/brons gekleurd en er zit een smudge kwastje aan de achterkant, zodat je de kleur wat kunt blenden tot een smokey effect. De twee maskertjes heb ik zelf ook gekocht en ik ben super benieuwd naar de kwaliteit. Een van jullie mag dat dus ook gaan ontdekken!Wat moet je doen om een kans te maken?

De Facebookpagina van Beauty behind clouds liken op Facebook. (klik hier)
Beauty behind clouds volgen op Bloglovin. (klik hier)

Je kunt meedoen tot 6 september en dan zal ik de winnaar een mailtje sturen. Vergeet dus niet je email adres achter te laten. May the odds be ever in your favor.

Liefs,
Claudia 

Ook leuk?

13 reacties

 1. Ah, leuke winactie Claudia! Ik volgde je natuurlijk al op Bloglovin en heb meteen je Facebook pagina geliked. Natuuriljk waag ik graag een kansje op deze prachtige producten! Mijn mail adres is dvankalmthout@hotmail.com. Liefs, Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave winactie! Ik sla deze over, maar ik weet zeker dat je er iemand heel blij mee gaat maken x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh leuk pakketje geef je weg! Ik ben erg benieuwd naar deze maskers. Heb alles gedaan. Mijn email is: info@vintageandbeauty.com

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat leuk! Ik doe heel graag mee en heb alles gedaan.
  Mijn e-mail: lise_wolters@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het papaja masker is heel fijn! Ligt standaard bij me in huis haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk! Ik heb alles gedaan. Meidenblogs@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OMG. KEN JE JOEY GRACEFFA?!?!?! MAY THE ODDS BE EVER IN YOURRRR FAVOUR, GOOODBYE. (hungergames is m'n ding). Oh en. Ik doe mee. (duh). contact.lauresque@gmail.com
  btw: dit is lief (: doei.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Top! Ik doe mee.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke winactie, maar ik ga hem overslaan. Heb dat exact zelfde nagellakje momenteel op mijn nagels haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ga deze winactie even zo laten, aangezien ik al genoeg zilverkleurige nagellakjes heb :) Succes iedereen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen