New In: White Lace

8/06/2014


Ik ben natuurlijk een echte Ibiza girl. Nee, een hipster Ibiza girl. Die dus wit kant draagt. Festival, hippie. Kidding, ik vind wit kant heel erg mooi. Gisteren was ik samen met Aline in Papendrecht en het was het plan om ergens te gaan lunchen. Niet om winkels in te gaan. Ik herhaal: niet om winkels in te gaan. 'Alleen kijken, dat kan geen kwaad'. Maar bij de Vero Moda was sale. En ik ben wel een sale girl. Ik houd van sales. Ik liep deze top tegen het lijf en ik wist dat het meant to be was. Ik moest hem hebben. Hij is gemaakt van wit kant en valt wijd, totaal in de festival vibe dus. Niet dat ik een festivalganger ben. Maar ik vind dat stijltje wel heel erg leuk. Het allerleukste was dat deze top was afgeprijsd van 35 euro naar 10,50 euro. Het allerstomste was wel, dat er foundation vlekken op zitten. Dit zag ik toen ik thuis kwam en ik dacht echt: 'You've got to be kidding me'. Hopelijk gaat het eruit in de wasmachine. Dat zal toch wel? Ik heb mijn missie om een kanten, hippie top te vinden in ieder geval volbracht. In mijn missie om niet te winkelen ben ik voluit, 100 %, compleet gefaald. Again. 
Wat vind jij van deze top? 

Ook leuk?

13 reacties

 1. Wauwie! Die vind ik echt heel mooi! Ik denk ook dat 'ie je heel leuk staat. Ik zou 'm zelf denk ik niet kopen in het wit, maar alleen maar omdat ik een hekel heb een doorschijnende topjes en bh's enzo hihi. Ik vind 'm echt heel mooi, ben benieuwd hoe je die gaat combineren! Veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik bedoelde trouwens dat ik dat altijd heb hoor! Niet dat als dat bij jou doorschijnt dat ik het dan mega lelijk vind ofzo!!! Ik ben echt een ei, ik hoop dat je me een beetje snapt, ik bedoelde het iniedergeval niet stom! En ik hoop trouwens echt dat de vlekken eruit gaat! Probeer anders BioTex, bij ons werkt dat al-tijd! X

   Verwijderen
  2. Hahaha, gurrlll I understand. Nee, ik doe er gewoon een zwart topje onder en een zwarte broek. Dan is het een soort van één geheel en dat staat prima :)

   Verwijderen
 2. Ik vind hem heel erg mooi. Ik vind doorschijnende tops wel leuk ik doe daar vaak gewoon een ander leuk topje onder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaaaauw, wat een enorm mooi bloesje. Logisch dat je niet kon laten liggen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, hele mooie top! En voor die prijs zou ik hem ook niet laten liggen! Jammer dat er een foundation vlek op zit ik hoop dat je die vlek er uit krijgt!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schatje! Ik vind kant altijd zo mooi staan!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super zeg deze top!
  Je kunt hem echt overal mee combineren, zowel in de zomer als in de winter :)
  Ik ben echt al heel lang opzoek naar zo'n item!

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke top! Ik ben zelf ook helemaal weg van dit soort dingen. Sowieso heb ik een liefde voor kant hahaha! Lieefs

  BeantwoordenVerwijderen