Q&A - Answers!

8/15/2014


Ik vroeg vorige week in een inspiratieloos moment aan jullie om vragen te bedenken voor een Q&A. Een aantal lieve meiden hadden één of meerdere vragen voor mij die ik heb beantwoord. Dus pak er lekkere koekjes bij en enjoy reading. Een tip: kies Oreo koekjes. Ik kreeg zojuist een hele trommel vol met deze geweldige dingen en mij dag kan niet meer stuk. Een artikel zonder foto's is kaal, dus daarom de Oreo toevoeging. 

1. Wat is tot nu toe je mooiste herinnering aan deze zomer?

Het kopen van mijn spiegelreflexcamera en er super veel foto's mee maken. Het heeft me zo vrolijk gemaakt dat ik nu eindelijk mezelf helemaal kan laten geen in het foto's maken en er zijn zoveel mogelijkheden. Alle dingen die nu doe, leg ik vast op een foto en ik kan er dus later met super veel plezier op terugkijken. Ja, mijn camera is het beste wat me deze zomer is overkomen. 

2. Had je snel reacties toen je met je blog begon?

In het begin was ik helemaal niet bezig met het krijgen van reacties. Ik vond het vooral super leuk om artikelen online te zetten en daar was ik dan gewoon trots op. Mijn publiek was helemaal niet groot. Mijn moeder was zowat m'n enige lezer. Op een gegeven moment rol je steeds meer het bloggerwereldje in en begin je te begrijpen dat als je op de blog van iemand reageert, je soms ook een reactie terugkrijgt. Op die manier bouw je een beetje een cirkel op met andere bloggers waarin je elkaar support en op elkaars artikelen reageert. 

3. Wat is je favoriete kledingstuk in je kast?

Mijn zwarte nep leren jasje van Vero Moda. Ik houd van dat ding. Ik heb hem nu denk ik al vier jaar en hij ziet er nog prima uit. Ik draag hem heel vaak open over een shirt en dat geeft een leuke edge aan een outfit. 

4. Wat is je lievelingsrecept dat je zelf kunt maken?

Lasagne! Ik ben helemaal geen keukenprinses, maar ik ben zo dol op lasagne dat ik dat uiteraard zelf kan maken. Als mijn moeder me vraagt of ik wil koken, is de voorwaarde meestal dat het lasagne moet zijn. Al vind ik spaghetti die ik zelf maak ook delicious. 

5. Waarom vind je bloggen zo leuk?

Ik kan eindeloos ideeën blijven bedenken en er altijd wel iets nieuws waar ik over kan schrijven. Ook vind ik het foto's maken zó leuk. Met bloggen kan ik altijd m'n ei kwijt en lekker m'n ding doen. 

6. Hoe ben je aan het bloggen geraakt? 

Ik was op zoek naar een hobby. Dat klinkt heel raar, maar is was zo'n meisje dat veel te veel tv keek en niet echt ergens een passie voor had. Al kijk ik nu nog steeds vaak tv, ik heb nu iets waar ik echt voor ga. Ik las ook veel blogs en keek 24/7 Youtube video's. Ik besloot dat het blogger-zijn wel bij mij zou passen en begon gewoon. 

7. Wat vind je het aller belangrijkste in je leven?

Mijn geloof, vrienden en familie. En ik ben dol op muziek. 8. Wat is je favoriete vakantiebestemming? 

Londen! Ik ben er nu twee keer geweest en ik kan niet stoppen over hoe leuk ik die stad vind. Zoveel liefde voor de winkels en de mode. De mensen zijn er zo anders dan hier. In mei at ik bij de Pizzahut in Londen en we werden zo goed geholpen. Het meisje dat serveerde, was super lief. In Nederland heb ik nog nooit meegemaakt dat ik op zo'n aardige manier bediend werd. 

9. Welk land staat op je bucketlist?

Tha US. Ik hoop zo erg dat ik ooit in LA mag gaan genieten van alle stranden, files, hunks, filmsterren en leuke plaatsen. New York lijkt me ook echt te gek. Lopen tussen de gebouwen die allemaal huge zijn en alle geweldige winkels leeg kopen. 

10. Hoe zou je je kledingstijl omschrijven?

Ik ben heel verschillend in outfits. Op sommige dagen stop ik heel veel effort in hoe ik eruit zie. Dan denk ik na over accessoires en al. Maar op andere dag is het gewoon jeans plus shirt, klaar. Soms draag ik een 'meisje meisje' outfit, maar ik draag ook gerust een all black outfit met een beetje denim. 

11. Wat is je lievelingsfilm?

The Hunger Games, Divergent, Narnia, The Notebook, The Fault In Our Stars, van alles eigenlijk. Dit zijn de films die nu in mijn hoofd opkomen en die ik echt geweldig vind. Oh en Frozen vind ik ook echt een geweldig schattige film die ik over and over again kan kijken. 

12. Waar word je heel vrolijk van?

Oreo koekjes! *bekijk de foto's* Muziek, gezellige vriendinnen, shoppen en ik word ook heel vrolijk als ik op een plek ben waar heel veel mensen zijn. Ik weet niet wat dat is, maar ik heb dan gewoon een smile op m'n gezicht als ik al die verschillende mensen samen zie. 

13. Op welk liedje ga je altijd helemaal wild als je het hoort?

Ik kan werkelijk waar geen liedje bedenken. Ik luister veel liever rustige muziek zoals Ed Sheeran en Ben Howard. Daar maak je me veel vrolijker mee. 

14. Wat is je droomjob?

Schrijfster zijn voor een tijdschrift of werken bij een PR bureau. Natuurlijk lijkt het me ook super leuk om misschien rond te komen van bloggen, maar dat is nog heel ver weg en durf ik eigenlijk niet te dromen. Ik vind het ook prima om bloggen erbij te blijven doen. 

15. Waar zie je jezelf over tien jaar? 

Ik hoop getrouwd te zijn en misschien een kindje te hebben. Ook hoop ik super veel gereisd te hebben. Ik hoop een baan te hebben waar ik heel blij van word en waar ik iedere dag met plezier voor werk. 

En Muriël, ik kan NIET met vier boeken op mijn hoofd zitten. Of lopen. Het lukt niet met één boek. Ik ben niet een ontzettend evenwichtig persoon. Ik wiebel een beetje van mezelf. Als een pinguïn. Ik vraag me werkelijk waar af of er een persoon op deze aarde rondloopt die dat kan. Respect voor die persoon. En duimpje omhoog voor jouw idee. :) 

Wat is jouw lievelingsfilm? 

Ook leuk?

14 reacties

 1. Haha wat een leuke vragen, je hebt ze ook weer heerlijk beantwoord. De camera is inderdaad zoo fijn he! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk om te lezen, je hebt de vragen leuk beantwoord !! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk om te lezen! Ik vind je foto's altijd super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha oreo koekjes *bekijk de foto's*! het lijkt mij ook zo tof om bij een tijdschrift te werken!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan zitten, lopen en springen met vier boeken op m'n hoofd. Ja. Cool hè? Vind ik ook. IK HEB EEN TALENT. DIT IS MIJN TALENT. (oh en. LET IT GOOOOOO LET IT GOOOOOOOOO CAN'T HOLD ME BACK ANYMOOOOOORE) (oh en. LONDOOOOOOOON) (oh en. OREOOOOOS). Literally. Awesome.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Guuuurl ur kidding? How is that even possible? THE COLD NEVER BOTHERED ME ANYWAY. Literally, girl I love you so much :)

   Verwijderen
 6. Echt heel erg leuk om te lezen! Bedankt voor je eerlijke en leuke antwoorden hahahaha. En ikzelf kan ook geen 4 boeken op mijn hoofd leggen en lopen... Hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat super leuk om te lezen! En die oreo koekjes zijn echt een geweldige toevoeging, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. OREOOOOOO, <3 Super leuke vragen, en met 4 boeken op je hoofd lopen, dat kan ik ECHT niet, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oreo is zo lekker! Mijn favoriete films zijn les Intouchables en Frozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Great post! I love your blog and I have followed you with Bloglovin, if you ever get a chance to check out my blog I would be delighted, thanks!

  Camille xo

  www.cococami.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heey wat een leuke antwoorden!
  Ik zou ook in de toekomst graag met schrijven willen doorgaan ;)

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen