Vijf producten die echt werken

8/13/2014


Als je aan mij vraagt: 'wat moet ik nou echt meenemen als ik bij de drogist ben?' Mijn antwoord zou voornamelijk uit de volgende vijf producten bestaan. Producten die echt hun werk doen en die me oprecht goed bevallen. Natuurlijk is dat persoonlijk en ik zeg dus ook niet dat jij ze ook geweldig zult vinden. Maar het zijn allemaal budget proof producten, dus misschien wel het proberen waard. Hier zijn de vijf producten die ik aanraad om een keer te proberen en waarvan ik weet dat ze me niet zullen teleurstellen. 

Laat ik random starten met de pure effect tonic van Nivea. Dit is vooral een heel fijn product als je een vette huid hebt zoals ik. Het is een zuiverend product en hij reinigt heel diep. Die diepe reiniging voel je letterlijk. Mijn huid voelt namelijk heel fris en schoon na gebruik. Wat hij belooft is een zuivere en matte huid. De zuivere huid ben ik het niet helemaal 100% mee eens, want hij zal er nooit voor zorgen dat al mijn onzuiverheden verdwijnen. Achter de belofte voor een matte huid sta ik echter wel. Hij houdt mijn huid na aanbrengen matter dan na het gebruik van een gewone lotion om mijn gezicht mee schoon te maken. Hij is dan ook niet reuze verzorgend, maar droogt mijn huid ook zeker niet uit als ik hem in mijn t-zone gebruik. Een product dat de huid wél heel goed verzorgt, is de purely pampering bodylotion van Dove. Ik mijn favorieten van juni video vertelde ik al hoe dol ik ben op Dove douchegels. Eigenlijk denk ik hetzelfde over de bodylotions. Een geweldige verzorging en heerlijke geuren. Ik heb er maar random eentje uitgekozen met de geur van pistache en magnolia, maar andere varianten die ik heb ruiken net zo lekker. Wel zijn deze purely pampering bodylotions redelijk prijzig (rond de zeven/acht euro). Een tip is dan om te wachten op een aanbieding, of ze gewoon voor bijvoorbeeld je verjaardag te vragen. *Ik spreek uit ervaring*Droogshampoo's van Batiste. Producten waar ik veel te vaak over praat en die ik maar niet vaak genoeg kan aanraden. Want ze zijn echt geweldig. Mijn twee favoriete geuren zijn Tropical en Cherry, al heb ik nog lang niet alle andere varianten geprobeerd. Wel de blossom geur, maar die vind ik net iets minder ruiken. Deze producten beloven 'instant hair refresh'. En daar sta ik helemaal achter. Is je haar iets vetter, spuit het erin en je bent ready to go. Leuk meegenomen is de geur en het volume dat in de haar wordt gecreëerd. Ze zijn ook verkrijgbaar in handige kleine verpakkingen die je zo in je tas kunt stoppen om halverwege de dag even bij te spuiten. Natuurlijk kun je geen literal miracles verwachten, maar ze vallen zeker niet tegen. De lasting perfection concealer van Collection is je vast niet ontkomen. Maar echt waar, dit product covert echt je donkere kringen en oneffenheden. Hij dekt als ik weet niet wat. Het is by far mijn favoriete concealer en ik stres nu al een beetje voor het moment dat hij op is. Hopelijk gaat er tegen die tijd dan iemand die ik ken naar Engeland en hopelijk is diegene dan zo lief om hem voor me mee te willen nemen. En anders ga ik op zoek naar een dupe, wat een hele uitdaging zal worden. Maar ik ben wel in voor een uitdaging. Voorlopig is hij gelukkig nog niet op en kan ik gewoon mijn donkere kringen blijven bedekken. Als laatste. Tadaaa, de Blistex MedPlus. Hij belooft gesprongen, schrale lippen weer zachter te maken. En dat doet ie. Het is ook de lippenbalsem die het langst blijft zitten op mijn lippen en die je niet na een half uurtje weer opnieuw moet aanbrengen. Je doet ook nog eens reuze lang met een potje, want hij is heel zuinig in gebruik. Bij de drogist heb je hem voor een euro of drie en voor dat geld heb je gegarandeerd een fijn gevoel op je lippen. Hij geeft namelijk een soort van kleine tinteling en ruikt naar mint. Blistex is mijn favoriete merk voor lipverzorging. Als ik een iets zoetere lippenbalsem op mijn lippen wil, kies ik meestal voor Nivea of Babylips. De producten van Blistex geven mij een 'natuurlijk' en 'puur' gevoel. Nu ben ik wel benieuwd of jij één of meerdere van deze producten wel eens hebt geprobeerd. En natuurlijk de vraag: Welke producten werken volgens jou 'echt'? 

Ook leuk?

24 reacties

 1. Aaah ik heb nog steeds de droogshampoo's van Batiste niet gebruikt. Shame on me! Fijn artikeltje! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik nog steeds andrelon droogshampoo, maar die van batiste wil ik wel echt een keer gaan proberen! Waar zijn ze verkrijgbaar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die van Andrélon heb ik ook wel eens geprobeerd, maar die werkten voor mij persoonlijk helemaal niet. Batiste kun je kopen bij volgens mij iedere drogist. Sowieso bij Kruidvat, Trekpleister en Etos. :)

   Verwijderen
 3. Ik gebruik nu ook andrelon droogshampoo en ik vind hem erg fijn! Batiste wil ik ook nog proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne producten ! Ik vind de droogshampoo's van Batiste ook echt super werken ! En ze ruiken ook zo lekker ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijken me fijne producten! Ik wil heel graag een keer de concealer van Collection proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel! Ik ben benieuwd naar die droogshampoo's :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben de laatste tijd best benieuwd naar die droogshampoo's van Batiste. Binnenkort maar eens proberen denk ik! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb alle Batiste versies staan thuis! Zalig merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaa die batiste droogshampoo is zo fijn! Hij ruikt ook zo lekker!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze titel trok meteen mijn aandacht, haha! Zelf vooral fan van Blistex!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Batiste droog shampoo vind ik ook heeeel fijn! Het enige is dat ik me dan alsnog een beetje vies voel. Mehh :(

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb alleen het laatste product niet in m'n bezit maar de andere zijn absoluut top producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. de droogshampoos zien er echt heel schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die concealer heb ik ook al een keer gehad - ben 'm helaas helaas kwijt geraakt. Die droogshampoo's van Batiste moet ik nog eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die collection concealer zou ik ook zo graag willen! Helaas ga ik binnenkort niet naar Engeland. En die bodylotion vind ik juist helemaal niks :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, echt niet? Ik kan me dat echt niet voorstellen, want ik ben helemaal vol van die bodylotion :D

   Verwijderen
 16. Erg leuk artikel, Batiste vind ik ook echt geweldig. De concealer wil ik ook nog eens erg graag proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik hou zelf ook van nivea gezichtsverzorging! (heerlijk geurtje ook haha) x

  BeantwoordenVerwijderen