Hoe ik schoenen kocht

9/24/2015

Ik moest er toch echt in gaan geloven dat mijn drie jaar oude All Stars echt te versleten waren. Gaten, gaten, vies, gaten en vies. Die look vind ik het leukst, maar mijn voetjes begonnen eronder te lijden. Want echt, het liep plat en ik liep letterlijk op een versleten schoen. Nieuwe schoenen! 

Ik heb zo'n beetje alleen maar zwarte schoenen. Niet omdat ik een heel zwart meisje, een gothic of wat dan ook ben (ha, lol wat ironisch). Ik weet van mezelf dat ik zwarte schoenen moet kopen. Schoenen moeten voor mij lekker basic zijn, want ik draag liever wat gekkere (gekkere?) kleding dan schoenen. Deze dingen passen overal onder en dat maakt ze perfect voor mij. 
Een rijtje voor- en nadelen:

Toen ik mijn All Stars iedere dag droeg:
- Zag ik er ongeveer uit als een zwerver.

Nu ik mijn Nikes iedere dag draag:
- Zie ik er fresh uit. Fresh, yes! 
- Loop ik op een goede zool. 
- Loop ik niet voor lul, want het past toch bij al mijn kleding.
- Hoef ik me geen zorgen te maken over dingen die in mijn schoenen terecht komen, doordat er gaten in zitten. Wie wil er dan ook gaten in z'n schoenen? 

Het verhaal over hoe ik schoenen kocht is btw als volgt: Ik huppelde in het totaal ongeveer vijf schoenenwinkels binnen. Bij alle winkels scande ik het assortiment met mijn scannende brein. Vervolgens liep ik weer bij de eerste winkel naar binnen, waar écht het leukste model stond. Het sneakermodel International van Nike is uiteindelijk de gelukkige geworden. Ja, ik rekende ook nog af, maar sinds ik veel werk, kan ik wel een paar nieuwe schoenen verantwoorden aan mijn bankrekening. Ze lopen heerlijk en het is een mega goede investering van mezelf geweest. 
Wat vind jij van mijn schoenen? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

5 reacties

 1. Ze zijn echt super mooi. Als je nieuwe schoenen aan doet, voelt dat toch altijd een beetje bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha Nikes zijn heerlijk! Ik heb toevallig vandaag ook een artikel met nieuwe Nikes, in een supertof kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schoenen kopen is een ding, maar om écht goede, fijne (en dure) schoenen te kopen maakt je eigenlijk nog veel gelukkiger. Ik ben niet zo'n sneakermeisje maar ik vind ze echt wel mooi!
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jahh, ik houuu van nikey's! Ze zitten ook zo fijn! De foto's zijn ook heel mooi gemaakt zo. X

  BeantwoordenVerwijderen