Amersfoort maakt me gelukkig

10/21/2015


Een mooie oude stad, een grachtje, prachtige huisjes. Waarom Amersfoort mij gelukkig maakt? Dat is wel duidelijk denk ik. Vorige week kwam ik er voor de eerste keer en ik vond de stad zowat net zo leuk als Utrecht (en Utrecht vind ik écht heel leuk). Klik verder voor de foto's! 

Als je me volgt op Instagram heb je de meeste foto's al gespot. Ik heb er misschien een half uurtje rondgelopen, maar in die tijd maakte ik heel wat foto's. Doordat het herfst is, werd alles tien keer zo mooi. Het was wel koud. Goed koud. #koudehanden #koudevoeten. Pieter en ik kwamen net uit een warme bioscoop. Het tweede deel van The Maze Runner was góéd. Ontzettend spannend, want we zaten een paar keer bijna onder onze stoelen. Toen we de bios uitkwamen, was het dus koud en waren mijn handen binnen de kortste keren zowat blauw en paars van kleur. Daarom maar de korte tijd. We wilden gewoon thuis onder het dekbed kruipen. 

Amersfoort is toegevoegd aan het lijstje favoriete steden. En ik ben ook benieuwd hoe de stad is om te winkelen. Mocht je dat weten, laat het me weten. Dan ga ik een keertje terug om te shoppen. #shoppingqueen Het is een fotogenieke stad en ik zou gerust een huis uitzoeken om in te gaan wonen. Amersfoort. Ben jij er al eens geweest? Raad je leuke winkeltjes aan? 

Ook leuk?

10 reacties

 1. Lijkt me een hele mooie stad, nu ik jouw foto's heb gezien! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh wat een mooie stad zeg, ik geloof niet dat ik er al eens geweest ben haha. Foto's zijn weer on point! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk om te lezen en te zien! Ik woon in Amersfoort, dus herken het allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie foto's!! Ik studeer sinds dit schooljaar in Amersfoort en vind het echt een geweldige stad. Het is misschien niet 'de' studenten stad, maar so what? Kijk hoe prachtig de stad verder is!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf nog nooit geweest, maar ziet er een erg gezellig stadje uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben er in mei heen geweest. Het is inderdaad een mooie stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hmm ik ben nog nooit in amersfoort geweest maar ga er volgende weekend wel heen voor een halloween feestje studentenstijl haha. misschien overdag ook een gaan kijken want het ziet er echt prachtig uit !
  xx ish

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben eigenlijk nog nooit in Amersfoort geweest! Ziet er wel erg mooi uit daar, mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt als een onwijs coole stad, ik ben helaas nog nooit in Amersfoort geweest. Een vriendin woont wel dichtbij dus misschien...

  BeantwoordenVerwijderen