Sissy-Boy in Eindhoven

10/28/2015

Sissy-boy Eindhoven

Hey hipsters, interieurliefhebbers, sweaterweatherlovers, fietsers die op z'n kop fietsen, plantenvrouwtjes (en mannetjes). Ben je nog nooit in deze winkel geweest, kijk dan vooral even naar de foto's in dit artikel en word verliefd op het hoge gehalte van perfectie van deze winkel. 

Sissy-boy Eindhoven
Sissy-boy Eindhoven
Hoe lekker ziet deze koffie eruit? Chantal (@i_stolethemoon) nam me mee naar Sissy-Boy in Eindhoven. Een winkeltje met interieur, fashion, leuke hebbedingetjes en een knus koffiebarretje. Het filiaal ligt bijna pal tegenover het station in Eindhoven. Meerdere verdiepingen zijn gevuld met mooie kleding (die voor mij ietwat onbetaalbaar leken, maar wel oh zo mooi) en de leukste plantjes. Ik werd er echt hebberig van, want ik bekeek alles extra goed tijdens het foto's maken. Maar goed dat er een lens tussen zat, want ik had het allemaal mee willen nemen (wacht maar tot ik een rich bitch ben). 

Sissy-boy Eindhoven
Sissy-boy Eindhoven
Sissy-boy Eindhoven
Sissy-boy Eindhoven
So that's what I'm talking about. Als ik mijn huis over een paar jaar ga inrichten, kom ik hier terug en ga ik mijn slag slaan. En goed. De blokken die in de etalage staan deden me heel erg denken aan Agents of Shield. Nog meer mensen die op te rapen zijn door hoe goed deze serie is. Het is écht de beste serie ooit gemaakt. Sissy-Boy kan je onder andere ook in Amsterdam, Utrecht en Amersfoort (Amersfoort!) vinden. Het filiaal in Eindhoven is aan te raden. Het is groot en de koffie was heerlijk. Wat vind jij van de winkel? Liefs, Claudia

Ook leuk?

10 reacties

 1. Is inderdaad een mooie winkel! In Arnhem kom ik er ook vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeps, ik woon naast Eindhoven en wist dit niet haha, super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wha, allemaal leuke dingetjes! Als ik ook een rijke bithch zou zijn dan zou ik de winkel ook he-le-maal leeg kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik langs de Sissy-Boy kom loop ik er altijd even doorheen, al fantaserend over hoe fijn het zou zijn als alles de helft goedkoper was... De inrichting is echt to die for inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier wil ik dus echt een keer heen! Super mooie foto's gemaakt! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik word zo hebberig van deze winkel! Ze hebben er zo veel mooie spullen, en de winkel is zo tof ingericht.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ahhh wat super leuk dat de sissy boy in eindhoven is! Ik vind dat zo'n leuke winkel <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben een hele grote fan van de Sissy boy! Mijn mama werkt bij een sissy boy filiaal.. En elke keer kom ik weer even gedag zeggen én rondneuzen tussen alle prachtige spulletjes!
  Het is denk ik één van mijn favoriete winkels hihi!
  Liefs Iep xo

  BeantwoordenVerwijderen