Oktober in foto's

10/30/2015

Oktober is weer lekker snel gegaan. Als een sneltrein, een vliegtuig een koe die wordt achtervolgd door de boer. In oktober zag ik alle blaadjes van kleur veranderen en langzaam naar beneden waaien. Ik heb mijn winterjas weer uit de kast gehaald en mijn sjaals zijn een dagelijks accessoire. Foto's heb ik genoeg gemaakt, dus hey, geniet mee van mijn maand in foto's.

◇ DE ZON KOMT OP, DE ZON GAAT ONDER ◇ 
Bij foto één kwam de zon op. Op foto twee ging de zon onder. Ik heb lang niet alle mooie zonsop- en ondergangen gefotografeerd, maar deze twee zijn een kleine selectie van alle mooie luchten. De eerste foto maakte ik op de ochtend dat ik naar Eindhoven ging. Ik sta nooit vroeg op en toen we voor een keertje. Ik keek uit mijn dakraam en ik zag dit. Ik wist niet hoe snel ik mijn camera moest pakken. De tweede foto doet me simpelweg denken aan unicorns. Overigens is er eindelijk een unicorn emoji. Alleen niet op mijn telefoon. Wel op de iPhone van mijn lieve vriendje. Ja, officially jealous als ik lege witte vlakjes ontvang. 

◇ AMSTERDAM - EINDHOVEN - HILVERSUM 
Ik was voor de eerste keer in Eindhoven en voor de eerste keer in Hilversum. Niet voor de eerste keer in Amsterdam, maar daar ben ik ook naartoe gereisd voor een chique feestje met honderd duizend knappe hipsters. In Eindhoven ging ik naar heel veel leuke winkeltjes en dronk ik koffie met Chantal. Op het station bij het Mediapark in Hilversum is de meest fotogenieke stationsbuis. Het was echt bloedmooi hoe alles reflecteerde en symmetrisch was. Oh en de bagels die je op de foto ziet, at ik bij Bagel & Juice. Gerookte kip, avocado en truffelmayonaise. Het. Beste. Ooit. 

◇ HERFST FOTOGRAFEREN (UITERAARD) 
Pieter stuurde me de foto van de chocolade en het kwijl liep spontaan in mijn mond. Pieter en ik zijn best wel haters, want we sturen elkaar altijd foto's van ontzettend lekker eten terwijl de ander in de collegebank zit. Helemaal niet fijn ofzo, want je wordt er hongerig van. Maar verder wel met heel veel liefde. De herfstblaadjes op die foto gaven het nog even een extra effect. Ja en verder heb ik weer heel veel bomen op de foto gezet. Een mooie filtertje erover en ik heb weer een plaatje voor Instagram. Want echt, iedere boom is zowat goed met een filtertje. 
Hoeveel bomen heb jij gefotografeerd (ik dus echt honderd)? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

8 reacties

 1. Wat een mooie foto's, vooral de zonsondergang en opgang zijn heel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! De herfst is echt perfect voor fotografie met al die kleuren <3 En ja, die stationsbrug is nu mijn favor outfitfotoplek (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hoor, couple goals, ik hoor het alweer. Ik hield en houd echt van oktober!!! Zo'n fijne tijd (als we niet over de regen praten dan he).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer hè, dat we de unicorn emoji moeten missen :( Liefde voor mooie luchten en bomen met een filtertje. Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ik heb niet zoveel met de herfst dus heb ik ook geen bomen op de foto's staan. Maar de foto's van zonsopkomst/ondergang vind ik super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen