Outfit: ruitjes op mijn rokje

11/03/2015


1 november en een prachtige dag. Dus ik reed met Pieter naar het bos waar we in bomen klommen en lekker romantisch hand in hand liepen. Ik heb de trend van rokjes met ruitjes van harte aangenomen en kocht er ook maar eentje. Dus vandaag: outfit timeee. 

Het rokje spotte ik bij Primark en nam ik voor een tientje, jawel een tientje, mee in een papieren tasje van de winkel. Het is zo'n heerlijk zacht stofje waarvan je spontaan op mijn schoot zou willen liggen. Verder was ik weer helemaal in m'n element met een verder compleet zwarte aankleding. Ik denk niet dat daar iets mis mee is. Mijn top is een basic top van Vero Moda, waar ik nooit meer kleding koop, maar deze lag al ongeveer drie jaar in mijn kast. Dit kwam nu heel goed van pas. Mijn laarsjes van Van Haren heb ik helemaal vies gelopen en moet ik nu nog steeds schoonmaken. Ik had niet op modder gerekend, anders had ik iets beter nagedacht. 

Ik besef heel goed dat dit zo'n beetje één van de laatste mooie, zonnige herfstdagen van het jaar was, maar ik heb ook veel behoefte aan sneeuw (ik ben koningin sneeuwballen gooien) (nee, niet waar). Waarschijnlijk komt er nog wel een artikeltje online met herfstfoto's, want ik heb echt nog hele mooie foto's gemaakt. Hopelijk zitten jullie daarop te wachten en anders sorry voor de overload aan herfstige dingen op mijn blogje. Over een maand kun je een complete metamorfose zien gebeuren als over kerstlichtjes ophangen. Ik blijf lekker met de seizoenen meegaan. 

Heb jij al een geruite rokje in de kast? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

10 reacties