November in foto's

11/29/2015


Dit snoeppizzaatje was één van de hoogtepunten van november. Ik heb het hapje voor hapje met genot opgegeten. Ondanks dat ik ziek ben geweest, heb ik bergen met foto's gemaakt. Dus vandaag deel ik mijn bergen met foto's van de aflopen maand. 

Winactie ◇ Ik vond het heel leuk om weer eens een winactie te doen op mijn blogje. Het idee dat je iemand blij maakt met een cadeautje is super leuk. De winnaar heb ik ondertussen gekozen en de winnares heeft een super leuke bril uitgekozen. Eén die lijkt op de mijne, maar een andere kleur heeft. Plus: ik heb foto's af laten drukken (EN ZE ZIJN ZO MOOI GEWORDEN). Snel daarover meer, maar een kleine preview hierboven. 

Lucht wat ben je mooi ◇ Ik heb in november weer de mooiste zonsondergangen gezien. De unicorn sky hierboven was ontzettend indrukwekkend. Stapelwolkjes, zwevende wolkjes en hele mooie kleuren. Soms denk ik erover om op Instagram alleen nog maar foto's van de lucht te delen. Maar ik zou dat nooit doen, want dan kan ik geen selfies met m'n lieve vriendje meer plaatsen (en daar krijg ik véél likes op). 

Lampjes ◇ Het is bijna kerst en ik heb er extreem veel zin in. Ik quote even mijn moeder: 'ik ben blij als al die Sinterklaasonzin de deur uit is, dan kan ik mijn boompje neer gaan zetten'. Deze foto maakte ik vorige week in Utrecht. Naast dat ik nu spontaan in Utrecht wil gaan wonen, wil ik ook spontaan alles volhangen met leuke kerstlampjes. 

Heb jij ook zoveel zin in de decembermaand? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

3 reacties

  1. JAAAA DECEMBER!!! Laat kerst en sinterklaas maar komen!!! Niet in die volgorde dan, want anders zit ik nog even met m'n sinterklaas surprises en zou ik maar eens héél snel een kerstboom kopen en ballen erin gooien (hoe awesome zou dat zijn? dat je een kerstbal kanon richting de kerstboom plaatst en zo alle ballen erin schiet? okay, dit gaat echt heel erg off topic). En ben verliefd op leuke lampjes! Onze straat hangt er gelukkig ook vol mee :)

    BeantwoordenVerwijderen