Zwart-wit fotografie #2

11/27/2015

Zwart-wit fotografie black and white photography

Part 2! Het vorige artikel volgegooid met zwart-wit foto's was een groot succes, dus een tweede deel was niet weg te denken. Dit keer weer een totaal andere setting dan de vorige keer. Als je deelt in de liefde voor zwart-wit fotografie is dit artikel helemaal jouw ding. 


Zwart-wit fotografie black and white photography
Zwart-wit fotografie black and white photography
De foto's zijn gemaakt in de vensterbank van mijn studentenkamertje. Het zonnetje scheen prachtig door de gordijnen heen. Ramen zemen doe ik dus nooit, maar voor de foto's heeft dit het juist leuk gemaakt. Ik hoop niet dat er buren thuis waren, want die hebben dan mijn gefrutsel kunnen bekijken. Ik vond het zó mooi dat ik er wel foto's van moest maken.

Zwart-wit fotografie black and white photography

Zwart-wit fotografie black and white photography
abstract black and white photography
Ik ben heel erg benieuwd wat jullie vinden. Ik vond het heel tof om te spelen met het focussen. Er zat natuurlijk een raam tussen, waardoor ik heel goed gebruik kon maken van de reflectie. Ik vind het op de laatste foto bijvoorbeeld heel vet dat je onderin mijn hand ziet, terwijl de dakpannen er doorheen schijnen. Je kunt hier klikken voor meer zwart-wit foto's die ik heb gemaakt, ook in de vensterbank, maar totaal iets anders. 

Welke foto vind jij het best gelukt? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

10 reacties

 1. Ah heel erg mooi! Vieze ramen zorgen wel voor mooie bokeh, dus hebben we dat ook weer goedgepraat. Heel gaaf, ik houd wel van die half abstracte foto's haha. Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er erg gaaf uit. Heel wat anders dan je zoal voorbij ziet komen in blogland. Het heeft een dromerig en dramatische look op de een of andere manier. Ga zo door :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt gaaf zo ja!! Inspirerend, mysterieus...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja focus en juist niet focussen vind ik ook zo leuk om mee te spelen! Heel erg mooi deze foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige foto's wow!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wow de sfeer van je foto's is de sfeer van een relaxed middagje met een boek en een grote warme kop thee. Het is echt lovely.

  BeantwoordenVerwijderen