En rode trui met kerst

12/26/2014


Het is kerst! En met kerst draag ik een rode trui. Ik heb dat nog nooit eerder gedaan, maar dit jaar wel. Het is een goede traditie om mee te beginnen. Zoals 'on wednesday we wear pink'. Ik wilde me nog wel kerstig voelen, dus ik droeg er een rokje onder. Anders werd het een casual kerst en dat is wat ik precies niet wil. Met kerst draag ik oogschaduw, eyeliner en een statement ketting. De ketting is overigens een meant to be item. Ik zag hem hangen in de Primark in Arnhem, maar kocht hem toen niet. De dag daarna ging ik naar de opening van de Primark in Den Haag en ik daar zag ik hem weer hangen. Ik maakte een vreugdedansje, want ik kon hem nu mooi van mijn giftcard kopen. Ik heb hem ondertussen bij iedere 'nette' gelegenheid gedragen en ik voel me een queen. Een queen uit Frozen, want hij is blauw met grijs gekleurd. Hij matcht ook bij mijn ogen. Dubbele queen. Twee mensen die ook queens zijn, zijn Lydia en Pieter. Lydia heeft de foto's gemaakt en Pieter heeft een lelijke oranje balk gephotoshopt. Normaal gesproken geef ik nooit credits op mijn blog, maar Pieter wilde heel graag even genoemd worden. En het is kerst, dus dit doe ik vanuit de kerstgedachte. Ze willen ook graag een Instagram shoutout, dus je kunt hier en hier klikken om ze te volgen. Dit was een eenmalige shoutoutactie. Als jij ook een shoutout wil, moet je daar voortaan tienduizend euro voor betalen.  

Trui: H&M - Rokje: New Look - Ketting: Primark - Boots: H&M 

Liefs,
Claudia 

Ook leuk?

16 reacties

 1. Claudia! Mooie kerst look....groet Edwin ! www.foto-edwin.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. PRACHTIGE outfit! Echt, wauw! So Christmassy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi hoor!
  www.liefslaaura.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehh die ketting is inderdaad prachtig! Ik zou hem ook echt naar elke chique gelegenheid dragen haha! Hele leuke outfit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldige outfit! Het rood staat je echt heel leuk en je ketting is super mooi. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie outfit ! Je trui is erg leuk ! Fijne avond nog ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie outfit. Die rode kleur staat je geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. prachtige outfit en de kleur staat je erg goed xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo'n rode trui is echt prachtig! En die ketting is echt meant to be, hij staat je zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige outfit, die trui is so pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooie ketting die je scoorde bij de Primark hoor :-) Happy new year Claudia!
  Doe jij ook mee met mijn winactie??
  Liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen