Opening Primark Den Haag

12/11/2014


Bij het in ontvangst nemen van je eerste perskaart maakt je hart een sprongetje. Je moet vroeg je bed uit, maar bent al reuze excited. Vandaag was die dag. Mijn eerste event. De Primark is mijn best friend, want het is cheap en heel leuk. Toen ik dus hoorde dat er één werd geopend in Den Haag, wilde ik er graag naartoe. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het mega gaaf vond en ik heb genoten. Bij binnenkomst mochten we weg kwijlen bij lekker eten en een bord vol lekkere broodjes opeten. En er werd perensap uit wijnglazen aangeboden. Ik heb me nooit eerder zo fancy gevoeld. Als vervolg kregen we een rondleiding door de drie verdiepingen hoge Primark. Ik vind het officieel de mooiste Primark winkel van Nederland, want alles zag er écht heel mooi uit. 

This guy was having fun! Hij poseerde letterlijk alsof ik één of andere pro fotograaf was. Maar meneer, een heel mooi shot hoor. Alleen al voor de kersttruien heb je genoeg reden om de Primark te bezoeken. Het filiaal heeft een prachtige indeling aan collecties en ik heb mijn ogen uitgekeken. De sieraden waren prachtig! 
Als je graag bij Primark shopt, sla deze vestiging dan zeker niet over. Het is een coole winkel. 

Liefs,
Claudia 

Ook leuk?

9 reacties

 1. Hahah die foto van die man, geweldig! Wat heb je een mooie foto's gemaakt en een leuk verslag geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je er ook was! Deze primark is echt heel erg groot

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, die man maakte er zijn eigen feestje van ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke foto's! Ik ben zo benieuwd naar je aankopen <33

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg! Ik was er ook :) ook m'n eerste event hihi. Ben benieuwd wat je gekocht hebt! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's heb je gemaakt gisteren! Ben benieuwd naar je aankopen :)

  BeantwoordenVerwijderen