The Christmas Tag

12/21/2014


Hi luitjes! Het is bijna kerst. Exciting! Ik hou van gezelligheid en ik ben echt een kerstmeisje. Niet dat ik met kerst ben geboren. Al had dat leuk geweest, want dan voelde ik me het hele jaar door kerstig. Maar ik vind kerst heel tof en ik kijk er al sinds februari naar uit. 

Wat is je favoriete kerstliedje?

Cold December Night van Micheal Bublé. Ik luister zijn kerstalbum nu al twee jaar lang met kerst en het wordt nooit saai. Sommige liedjes vind ik zo leuk dat ik ze gewoon continu op repeat luister. Het is een vrolijk, gezellig liedje waardoor ik me een dansende kerstvrouw voel. 

Wat is je favoriete kerstfilm?

How The Grinch Stole Christmas heb ik vorig jaar gekeken met kerst en deze vond ik heel leuk. Verder ben ik lekker cliché met mijn liefde voor Home Alone. Want daar kan ik eigenlijk altijd naar kijken. 

Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?

Eigenlijk kopen wij thuis nooit cadeautjes met kerst, want daar is sinterklaas voor. Maar als ik een cadeautje uit zou mogen kiezen, is het Daisy van Marc Jacobs. De persoon die met dit parfum ooit geeft, zal voor de rest van mijn leven de beste persoon ever zijn. 

Wat is je favoriete make-up look? 

Gouden oogschaduw, een hele mooie winged eyeliner en rode lippen. 

Wat draag je het liefst? 

Als ik weg ga het liefst een jurkje, maar als ik thuis op de bank hang een pyjama. 
Of iets wat op een pyjama lijkt. Legging, dikke trui en fluffy sokken. 

Wat is je droomplek tijdens de kerst? 

Kerst in New York lijkt me geweldig, maar dat is niet een heel realistisch doel. 
Het is wel mijn droomplek, dus wie weet, ooit. 

Speel je liever buiten in de sneeuw, 
of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk? 

Allebei! Eerst buiten in de sneeuw allemaal mensen inpeperen met sneeuw en sneeuwballen gooien. 
Niet dat ik goed kan richten. Ik probeer het altijd wel. Het mislukt alleen 99 procent van de keren. 
Vervolgens zit ik graag bij de kachel met chocolademelk. 


Hoe ziet jouw ideale kerst eruit? 

Eten, eten, eten. Met kerst geef ik mezelf toestemming om te eten. Om veel te eten. Een witte kerst is natuurlijk leuk. Schaatsen is natuurlijk leuk. Gezelligheid is natuurlijk leuk. But still, eten. 

Wat doe jij dit jaar met kerst? 

Ja, gonna be honest. Eten. Verrassing! Met eerste kerstdag gaan we thuis gourmetten en komen opa en oma. Op de tweede kerstdag gaan we uiteten met de familie. Verder ben ik van plan een leuke film te gaan kijken en op de bank te hangen. 

Heb je een echte of een neppe kerstboom?

Ik heb een neppe kerstboom. En ik heb er veel goede redenen voor. Ten eerste: ik hoef volgend jaar geen nieuwe te kopen. En ten tweede: het is nu niet nodig om iedere dag onder dat ding de naalden op te moeten zuigen. 
Ik ben niet zo dol op stofzuigen. 

Welke kleur zijn de kerstballen in je boom? 

Het zijn zilveren sterretjes en bovenop staat een zilveren piek. 

Wat is je favoriete kerstsnack? 

Dit is een hele lastige vraag. Ik vind heel veel dingen lekker. Als de tafel volstaat met voedsel, wil ik het allemaal proeven. Maar rollade vind ik heel erg lekker en dat is ook iets wat we alleen maar met kerst eten. Als snack vind ik wraps heel lekker om te eten. Uit het verhaal hierboven is denk ik duidelijk geworden dat ik veel van eten houd. Jullie kennen dat deel van mij nu ook. Ik schaam me er op zich niet voor. 
Soms heb ik ook goede momenten. Wat eet jij het liefst met kerst? 

Ook leuk?

10 reacties

 1. Ahh dit is zo'n leuke tag! Je hebt hem ook echt leuk ingevuld! Kerst in New York lijkt me inderdaad geweldig met kerst! En Daisy wil ik ook zoooo graag! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk ingevuld!
  Met kerst ga ik toch het liefst gourmetten, maar dat slaan we dit jaar over.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tag! Ik zou ook heel graag Kerst in New York willen meemaken :) Lijkt me echt prachtig! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met Kerst ik eet het liefst heel veel. Het is Kerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. How the Gringe Stole Christmas is echt mijn lievelings kerstfilm hahaa, en inderdaad: Home Alone moet je wel ieder jaar kijken;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk dat bij velen wel Home Alone dé kerstfilm is, gewoon te leuk :-) Prettige feestdagen Claudia! Liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke tag, ben helemaal vergeten om hem over te hebben, maar eigenlijk heb ik er ook geen tijd voor haha. Ik wens je hele fijne feestdagen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Daisy van Marc Jacobs, oh oh oh die wil ik ook zo graag. Jaa kerst in New York vieren, ik ga over twee jaar daar studeren dus ik ga het mee maken. Zo onrealistisch is het niet denk ik, als je iets wilt kan je het doen :) Hahaha, sowieso kerst is eten!! Leuk om te lezen, fijne kerst!

  BeantwoordenVerwijderen