Goodbye 2014

12/31/2014


Ik ben een blogger en ik ben soms een cliché blogger, dus ik ga ook lekker een artikel maken over hoe geweldig 2014 was. Het jaar vloog voorbij. Sneller dan andere jaren. Ik denk dat het komt doordat ik ouder word. Hoe ouder je wordt, hoe sneller het jaar gaat. Geen idee of ik daar gelijk in heb, maar ik vind het op zich een juiste redenering. In 2014 begon ik aan een HBO-opleiding en nu word ik opgeleid tot journalistje. Ik ben weer een stapje verder naar volwassen. Ik geniet heel erg van zeventien zijn en ik vind het stiekem heel jammer dat ik in het volgende jaar al achttien word. 2014 was een jaar vol met nieuwe dingen en ik heb genoten van heel veel mooie mensen en gebeurtenissen. Voor mijn blog was het ook een goed jaar. Ik begin steeds meer mijn draai te vinden en ik voel aan welke onderwerpen het best bij me passen. Ik heb bijvoorbeeld ondervonden dat ik het eigenlijk helemaal niets vind om de zoveelste review van een nagellak te schrijven. Het is gewoon niet zo mijn ding en ik voel me één van de vele als ik dat doe. Het liefst schrijf ik persoonlijke dingen en maak ik overal foto's van om deze vervolgens te delen. Mijn blog voelt als mijn maatje waar ik even iets op kwijt kan en waar ik lekker mezelf kan zijn. Ik heb gemerkt dat bloggen leuk moet zijn. Mijn streven is dus ook niet om iedere per se een artikel online te zetten. Ik denk er liever twee dagen lang over na en maak mooie foto's, om vervolgens op de derde dag een artikel online te zetten waar ik echt heel trots op ben. Ik doe lekker mijn ding en dat is precies zoals ik het goed vind. 


Jullie zijn het afgelopen jaar allemaal lieverds geweest. Iedere reactie gaf een lach op mijn gezicht en ik heb genoten van het feit dat jullie iedere keer weer terugkomen op mijn kleine stukje internet. Het maakt me intens gelukkig, echt waar. 

Liefs,
Claudia 

Ook leuk?

9 reacties

 1. Misschien wel een cliche artikel, maar heel mooi geschreven! Fijne jaarwisseling :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen, haha grappig dat je dta zo zegt ik ben echt een cliche blogger. Ik denk ik soms ook hoor. Ik wil je alvast een fijne jaarwisseling wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet echt even zeggen dat je zo heerlijk schrijft! En ik vind dat trouwens ook, dat het lijkt of alles sneller gaat naarmate je ouder wordt, al zou je denken dat je er bewuster van bent! Alvast een gelukkig nieuwjaar!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent een heerlijke meid! En inderdaad, lekker jezelf blijven, dan ben je op z'n leukst :) Gelukkig nieuwjaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij geeft mij een ook glimlachje. Alvast een gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wens je ook een suuuuuper gelukkig 2015 toe!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne oud en nieuw en ik hoop dat je een creatief en goed 2015 tegemoet gaat :)
  Ik kijk uit naar je volgende posts <3
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen, ik denk dat vandaag dan bijna iedere blogger een cliché blogger is haha. alvast een mooi 2015 gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gelukkig nieuwjaar Claudia! En ik ben blij dat je geen cliche blogger bent, want dat lees ik niet graag :)

  BeantwoordenVerwijderen