Great november, better december

12/04/2014


Ik kan mededelen dat ik in november de markthallen in Rotterdam heb bezocht. En dat ik daardoor tien kilo zwaarder ben geworden. Het is zelfs zo erg dat ik allemaal nieuwe broeken heb moeten kopen en niet meer door de deur pas. Daarom heb ik een deurverbreder opgebeld. Hij heeft mijn deuropening ietsjes uitgerekt. Daardoor pas ik er net op het nippertje doorheen. Dit is een bullshit verhaal, maar het had makkelijk waarheid kunnen zijn. De ervaring van het bezoeken van de markthallen is namelijk een ervaring waaraan je terugdenkt en alleen maar eten voor je ziet. Eten in alle soorten, maten en kleuren. Als een wonderland vol heerlijke geuren. Eén van de geweldige dingen die november met zich mee bracht. 

In november keek ik Mockingjay part 1. Ik schreeuw het echt van de daken hoeveel ik van The Hunger Games houd. De film was echt mega, mega, mega goed en ik kan hem iedereen aanraden. Ook als je gewoon zin hebt in een film met een perfecte dude, is dit perfect. Liam Hemsworth is never getting old. Ik keek ook The Maze Runner, die sinds kort op popcorn time staat. Popcorn time is het beste ever. Het is een gratig Netflix. En ik ben een skeere student, dus dan is gratis Netflix geweldig. Na het kijken van alle seizoenen van Teen Wolf, ben ik een klein beetje in love met Dylen O'Brien. Popcorn Time is nu mijn leven. Net als Spotify. Ik heb ouders. En mijn ouders hebben een KPN abonnement. KPN is aardig en geeft gratis Spotify Premium weg. Mijn ogen glunderen nog steeds als ik eraan denk hoe ik nu mijn vaders account gebruik en gratig muziek zonder kotsende reclames tussendoor kan luisteren. 

Pretty markthallen enzo. 
Op school gaat het goed. Een opdracht moet herkanst worden, maar tot nu toe heb ik mijn toetsen wel goed gemaakt. Ik moet erg wennen aan het studiepuntengebeuren. Herkansingen van blok één in blok twee. Dat is niet heel logisch, maar oké, HBO it is. Mijn tweede blok is net begonnen en deze week heb ik voor het eerst een camera vastgehad en een interview gedaan. Ik vond het mega leuk om te doen. Er zat wel van alles tegen. Zo kwamen ik en mijn klasgenootje anderhalf uur te laat, konden we de locatie niet vinden en ging het brandalarm af terwijl we bezig waren met het interview. Alles wat fout kon gaan, ging fout. Alles voor een item van twee minuten. Maar daar moet ik maar aan wennen. Want de NS snapt er nooit iets van en brandalarmen gaan nu eenmaal wel eens af. Schrijvende journalistiek is leuk, maar ik begin me ook steeds meer te kunnen vinden in radio- en televisiejournalistiek. Het is allemaal net iets spannender en er zit meer uitdaging in. 

November was leuk, maar ging veel te snel. En nu last, but not least: december. Het is me buiten veel te koud en het is me veel te snel donker, maar ik houd van de kaarsjes en kruidnoten. Er staat al een kerstgala gepland en etentjes met familie staan in het vooruitzicht. Ik hoop stiekem dat het heel veel gaat sneeuwen in de kerstvakantie. Ik kan niet wachten totdat het kerstvakantie is en ik hele dag films kan kijken en niemand me vertelt om uit bed te gaan. Ondertussen staat mijn kerstboom al te shinen op mijn kamer en luister ik non-stop kerstmuziek. The most wonderful time of the year. 

Ben jij ook een decemberliefhebber? (dat rijmt) 

Ook leuk?

7 reacties

 1. Ah daar ben je weer, ik heb je artikelen gemist!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De maand is echt voorbij gevlogen! Maar ik heb heel veel zin in december. Hou van deze feestmaand:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De maand ging idd super snel, maar heb veeel zin in december, love it!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat heb ik gelachen bij het eerste stukje over al dat eten! En ja november is inderdaad veel te snel gegaan, maar ik kijk al uit naar december !x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben geen grote decemberliefhebber, maar ik geniet wel van al de lichtjes en gezelligheid die we tijdens andere seizoenen niet hebben :-) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen