My week in photos

12/15/2014


Ik hoopte heel erg dat december een mega toffe maand zou gaan worden. En ja, it's happening. Afgelopen week was heel erg leuk. Met als hoogtepunt toch wel mijn eerste event. De persopening van de Primark in Den Haag was echt zó tof. Het was overigens de tweede keer dat ik de Primark bezocht in één week tijd. Heel slecht. Echt heel slecht. Ik deed ook een bezoekje aan de Primark in Arnhem met een klasgenootje. Daarna zijn we fancy jurken gaan passen bij de V&D. Ik kon geen kleur vinden die me mooi stond en uiteindelijk belandde er een nude kleurige jurk om mijn lichaam. De details vind ik prachtig, maar de kleur stond me écht niet. Met een paar filters heb ik hem toch Instagram ready en pretty enough to publish kunnen maken. Naar de Primark in Den Haag ging ik samen met Loïs. Daarna vonden we in de H&M mega leuke mutsen. Elmo en koekiemonster waren we. We hebben heel hard gelachen en super veel lol gehad. 


Thuis ben ik druk bezig met het gezellig maken van mijn kamer. De kerstboom staat er ondertussen al een week lang. Of al twee weken. Misschien. Ik heb hem de hele dag aan als ik thuis ben en het maakt alles zo gezellig. Het verbetert mijn leven echt met tachtig procent. Mijn verslaving aan warme dranken komt ook langzaam op gang. Ik lust absoluut geen koffie. Bah. Zo smerig. Maar warme chocolademelk en thee vind ik daarentegen heerlijk. De rooibos spicy orange van Fair Trade is momenteel mijn favoriet. Mijn moeder kwam een poosje geleden thuis met deze thee en sindsdien drink ik hem heel vaak. 


Donderdagavond had ik een gala. Deze foto is best overbelicht en onze hoofdjes zijn heel wit, maar ik vind het effect heel cool, want onze ogen springen eruit als sprinkhanen. De avond was heel leuk. Totdat ik mijn schoenen uitdeed. Mijn hakken waren hoog en ik was het een beetje zat, dus ik liep op mijn platte voetjes. En toen gebeurde er een drastisch ongeval. Mijn teen kwam onder de deur. En toen bloedbad. Dood. Einde. Nee, ik trok wit weg, want ik kan niet tegen bloed en ik heb het andere mensen laten verbinden. Toen bezocht ik vrijdagochtend de dokter en ze verbood me om zaterdag te gaan werken. 'Je moet rust houden en met je voet omhoog zitten.' Welkom verveling. Ik heb me de hele zaterdag verveeld, ik loop mank en ik kan niet normaal schoenen dragen, want alles doet zeer. Ik voel me echt zielig. Heel zielig. Ik heb overigens geen foto toegevoegd van mijn teen of iets dergelijks, want dat moet je gewoon niet willen. Mijn teen is nu lelijk, want de halve nagel ligt eraf. Als je graag een idee wil hebben van hoe het eruit ziet: klik

Hoe was jouw week? Heb jij ook een favoriete theesmaak? 

Ook leuk?

15 reacties

 1. Oh die jurk die je aanhebt is mooi! Mijn favoriete thee is winterglow

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk week zo te zien!! En wat een mooie jurk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk weekje! En wat een mooie foto van je gala! Inderdaad een mooi effect zo :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat jurkje echt prachtig! Jammer dat ik je niet ben tegen gekomen bij de Primark opening.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's! X

  http://worldofideas-nl.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke mutsen! En sterkte met je teen, klinkt pijnlijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ai dat klinkt als een pijnlijk ongeluk. Ik ben wel blij dat ik iemand heb gevonden die ook geen koffie lust!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw die jurk is echt prachtig! Leuke foto's heb je gemaakt. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke week! Ik lust ook echt echt geen koffie, bah. Goooo thee! :D Mijn favoriete smaak is de Detox smaak van Yogi Thea, hij ruikt naar kruidnoten, zalig! Ik ben vandaag ook naar de Primark geweest, in Brussel, heb mooie botjes voor 18 euro kunnen scoren (tevreden Katrien nu ;)).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zie je aura op die laatste foto.

  BeantwoordenVerwijderen