Lights by night

12/18/2014


Gisteren had ik een date met Laura (klik hier, you won't regret it) en het voelde alsof ik met een Engelse queen een date had. Laura is leuk. En Laura maakt leuke foto's met haar mega fancy 50 mm lens, waarmee ik totaal niet overweg kan. Ik heb voor het eerst by night foto's gemaakt en de lampjes zijn echt perfectie all the way. Overigens draag ik een trui van Laura die ik het liefst mee naar huis kaapte, maar daar kreeg ik geen toestemming voor. Maar hij zit heel lekker, hij is warm en heeft coole ruitjes. De rest komt wel uit mijn eigen kledingkast, yes. Vervolgens hebben honderd achterlijke foto's gemaakt van onszelf, waarvan tachtig procent met niet scherpe hoofden. Maar aan het einde van de dag hadden we allebei een sixpack en zere wangen van het lachen, dus het was geslaagd, gezellig, mooi, prettig en fun. Ondertussen heb ik al vakantie, maar Laura heeft speciaal voor mijn haar aardrijkskundeles overgeslagen. We zijn soulmates en hebben dat voor elkaar over. We zingen samen opera en we weten het te presteren om een zin precies tegelijkertijd uit te spreken. We are literal queens. 

Trui: Credits to Laura yay - Sjaal: Ooit gekocht bij een winkel - Broek: Zara - Boots: H&M


Liefs, 
Claudia 

Ook leuk?

17 reacties

 1. De foto's zien er mooi uit zeg! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'DIT SAPJE MATCHT BIJ M'N LIPSTICK' CLAUDIA JE BENT TE LIEF.
  XO JE ENGELSE QUEEN

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houd zo van kerstlapmjes. Leuk idee, ik denk dat ik het ook eens ga proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw!! Super mooie foto's! En hele toffe outfit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's zijn het geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! Super leuk zo met die kerstlampjes op de achtergrond :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's zeg! Je schoenen zijn leeeeuk! :D

  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt heel erg leuke foto's met die lichtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gave foto's en die trui is zo cool. Wat gaaf dat je zo'n vriendschap met iemand hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige foto's en je schrijft echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen