Schattige zijstraatjes in Haarlem

12/25/2014


Laura en ik gingen voor de tweede keer in één week tijd op pad. We planden een uitje naar Haarlem om het glazen huis te bezoeken. Het waaide heel hard, vandaar de pluizenboel op mijn hoofd. Daarom plakte ik er een muts op en dat heeft toch wel een klein deel gefixt. Ik droeg een mega cliché blogger trui. Fulltime fashion blogger. Nou, ik ben blij dat ik niet fulltime fashion blogger ben, want dan zou ik continu moeten poseren. Eenmaal bij het glazen huis aangekomen, voelden we ons langzaam aan in platvissen veranderen. We werden platgedrukt en er werd een meneer boos, want we drongen voor in de rij. Huh, welke rij? Welke freaking rij bedoel je. Er was blijkbaar een rij, 'waar alle kindertjes super lang in staan te wachten om geld te doneren'. Oké hoor meneer, we lopen graag verder. 's Middags had ik een afspraak bij de tandarts, dus we moesten er weer op tijd vandoor. We stonden bijna vooraan en toen was het toch echt tijd om te gaan. We zochten een schattig zijstraatje op waar het niet heel druk was om outfit foto's te maken. Want dat doe ik het allerliefst met Laura naast zingen. Uit één van de ramen hoorden we leuke hipster muziek. We hebben gedanst, gelachen (gevolg: zere wangen) en op paaltjes gestaan. Oh, en van de paaltjes af gevallen. 

Sweater: River Island - Jeans: H&M - Schoenen: Nike - Muts: Ik heb werkelijk waar geen idee (een cool merk)
Heb jij het glazen huis bezocht? 

Ook leuk?

9 reacties

 1. Leuke outfit! Ik kan totaal niet tegen drukte, ik ga er dan ook eigenlijk nooit heen. Gelukkig kan je op tv ook alles volgen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wilde er ook heen, maar helaas geen tijd. Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke trui heb je aan! Ik had er ook graag naartoe gewild maar ben er niet meer aan toe gekomen helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben gek op je nike's! Welk type is het? :) Verder een toffe outfit. Ik wil het glazen hujs ooit nog eens bezoeken. Misschien volgend jaar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb echt geen idee! Ik heb ze afgelopen zomer online gekocht :)

   Verwijderen
 5. Je ziet er zo mooi uit in deze post :)
  Hele coole foto's ook!
  Bedankt voor het delen en fijne feestdagen <3

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk, ze hebben ook van die leuke kleine zijstraatjes in Haarlem!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuke outfit! Je broek is echt pretty, en haarlem is zo mooi! Hebben ze zeker leuke straatjes. :)

  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waah wat leuk dat je in Haarlem was, ik woon daar heel erg dichtbij dus ik ben daar bijna elke week hihi! Die broek is zo heerlijk, ik heb hem ook. De perfecte broek gewoon!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen